KO JE OVDE KRIV? Trolejbus se zakucao u vozilo, a onda se VOZAČ PRAVDAO DA MU JE BILO VRUĆE?! (VIDEO)
Foto sa lica mesta, Foto: Printscreen/Instagram/moj_beo_grad_

drama na vračaru

KO JE OVDE KRIV? Trolejbus se zakucao u vozilo, a onda se VOZAČ PRAVDAO DA MU JE BILO VRUĆE?! (VIDEO)

"Juče je moju suprugu udario trolejbus, na +33 bez klime, stariji vozač je izašao i rekao da mu je vruće i da je izbegavao BMW i udario moju suprugu"

Objavljeno:

Na ovoj vrućini teško je svima da budu na ulici, bilo da su autom ili pešaka. Česte su sunčanice, hitna pomoć interveniše više puta dnevno.

Međutim ono što se juče desilo na Vračaru, nismo sigurni da li ima veze sa vrućinom, ali prema nezvaniČnim informacijama, osoba koja je izazvala nezgodu se upravo time opravdala.

Naime, na video snimku koji je osvanuo na Instagram stranici moj_beo_grad_ može se videti kako se trolejbus 29 koji saobraća sa Trga Republike do naselja Medaković zakucava u vozilo koje stoji na semaforu.

Oštećenje na vozilu
Oštećenje na vozilu foto: Printscreen/Instagram/moj_beo_grad_

Video snimak je upravo zabeležen iz vozila na kojem je načinjena šteta i precizno se može uočiti kako trolejbus, pokušavajući da zaobiđe jedan automobil, udara u drugi automobil.

Ispred oštećenog vozila na sameforu je stajao crni automobil marke "BMW" i isti se uputio pravo dok je još na semaforu stajalo crveno svetlo, ali se zbog nemogućnosti prolaska zaustavio na pešačkom prelazu te suzio prolaznost vozilima iz suprotnog pravca.

Tako se trolejbus, pokušavajući da ga zaobiđe zaneo i zabio u vozilo.

Takođe, ovo vozilo gradskog prevoza nije bilo registrovano, što su takođe zabeležili ljudi kojima je auto oštećen.

1 / 2 Foto: Printscreen/Instagram/moj_beo_grad_

Vozač je navodno tvrdio da mu je u vozilu bilo vruće, i da je isto bilo bez klime.

Video snimak je objavljen uz opis: "Juče je moju suprugu udario trolejbus, na +33 bez klime, stariji vozač je izašao i rekao da mu je vruće i da je izbegavao BMW i udario moju suprugu,Pitanje je ko je zaduzen za trole i kako da nemaju klime na takvom vremenu ??? Ako možete dodajte 2 poslednje fotke gde se vidi ne registrovan trolejbus i da žena nije izašla iz linije, hvala."

Šta vi mislite, ko je ovde kriv?

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.