FILMSKA SCENA NA BULEVARU! Pijukom na motociklistu, pa samo još ovo nismo videli u Bg-u, MOTAJTE KABLOVE (VIDEO)
Pijukom se zaleteo na drugog vozača, Foto: Printscreen

ko na filmu

FILMSKA SCENA NA BULEVARU! Pijukom na motociklistu, pa samo još ovo nismo videli u Bg-u, MOTAJTE KABLOVE (VIDEO)

Neko je ovog jutra ustao na levu nogu i njegovim ludorijama su svedoci mnogi

Objavljeno: 11:04h

U Beogradu, na lokaciji Vukov spomenik Bulevar Kralja Aleksandra, vozač Fijata je istrčao iz svog automobila, izvadio pijuk iz gepeka i zalateo se alatom na još uvek nepoznatu osobu.

Očigledno izrevoltiran i besan zbog neke prethone situacije, na sreću nije uspeo da dođe do osobe koja mu se zamerila, inače bi bilo jezivo.

Makljaže na putu su vrlo česte, tako je zabeležen još jedan incident zbog obostranog nezadovoljstva vozača. Dvojica nepoznatih muškaraca ukrstila su pesnice zbog nesuglasica u saobraćaju, a slučajni prolaznici imali su priliku da svedoče vrhuncu netrpeljivosti koja je nažalost sve češća na našim putevima.

Još jedan situacija o kojoj smo nedavno pisali, izazvala je revolt kod građana i opet zbog bahatog vozača. Gospodin je svoj auto parkirao u Gračaničkoj ulici na trotoar, čak nije upalio ni sva migavca. Osim što je pešacima pravio problem da prolaze, blokirao je put i jednom autobusu. Te su građano golim rukama vozilo podigli i pomerili sa trotoara kako bi oslobodili prolaz.

Ovakve situacije nisu retke na beogradskim ulicama, tako je jedan igrao "ruski rulet" kod hale Pionir. Ovaj "šumaher" je bez pardona zaobišao celu kolonu vozila i to na semaforu, a onda se, kao šlag na tortu, provlačio na pešačkom između pešaka i automobila. Osim toga nema ni tablice, a sve se dešavalo usred bela dana. Jedan od vozača iz kolone uspeo je da snimi ovog manijaka za volanom.

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.