CRNOGORSKI BEZOBRAZLUK DOŠAO DO ADE CIGANLIJE! Naplaćuju ležaljke i to po kojoj CENI! Još samo vazduh udišemo za DŽ
Zbgo čega se vlasnik odlučio na ovaj potez?, Foto: Profimedia, Printscreen

kuda ide ovaj svet?

CRNOGORSKI BEZOBRAZLUK DOŠAO DO ADE CIGANLIJE! Naplaćuju ležaljke i to po kojoj CENI! Još samo vazduh udišemo za DŽ

Šta vi mislite o ovoj odluci vlansika lokala?

Objavljeno:

Nema srpskog turiste koji nije oguglao na plaćanje ležaljki, suncobrana i vazduha na primorju Crne Gore, pa i u Grčkoj na nekim mestima.

Tako budžet za letovanje više niko i ne broji. Podigne se kredit, "proda bubreg", spakuje se kupaći i krene se na put.

Međutim, šta je sa onima koji ostaju na vrućem beogradskom asfaltu, gde je jedina nada odlazak na Lido, Adu međicu i Adu Ciganliju? Ako ste mislili da ćete da uštedite novac grdno ste se prevarili, od sada ćete morati da izdvoje "bubreg" za letnje avanture u prestonici!

Naime, šetajući Adom Ciganlijom, ekipa Espresa naišla je tablu u jednom kafiću na kojoj jasno piše: "Ležaljka je 1.000 dinara dan!"

Protrljali smo oči, pogledali još jednom, da, baš piše to! Na Adi, beogradskom moru, mestu gde ste mogli da pobegnete od vrućine i gradske vreve, postoji lokal u kome ako hoćete da popijete piće, malo se osunčate morate da platite hiljadu dinara!

1 / 4 Foto: Emilija Jovanović

Na svu sreću, ovo je jedini lokal u kome naplaćuju ležanje na njihovim ležaljkama, bar mi nismo naišli na još takvih, ali smo naleteli na vrtoglave cene pića koja rastu i rastu iz dana u dan.

Za tople napitke u pojedinim kafićima i restoranima na Adi Ciganliji ove godine izdvojićete i do 10 dinara više. Poskupele su i vode, gazirani i negazirani sokovi, kao i alkoholna pića.

Većina alkoholnih pića košta i do 20 dinara više.

Hladna nes-kafa ne može se popiti bez 395 dinara, a litar limunade košta i do 775 dinara.

Piva koštaju do 225 do 585 dinara.

Ljubitelji koktela moraće da izdvoje najmanje 340 dinara za čašu omiljenog pića, a neki napici ovog tipa koštaju i do 1130 dinara.

Crna Gora
Crna Gora foto: Twitter

U zavisnosti od lokala šoljicu espresa ćete platiti od 185 dinara pa naviše, dok ćete za ovu kafu sa mlekom izdvojiti najmanje 210 dinara.

Napominjemo da cene pića variraju od ugostiteljskog objekta do ugostiteljskog objekta, ali jedno je sigurno - ni Ada nije odolela poskupljenjima.

Da li je odluka vlasnika kafića da naplaćuje ležaljke, pala onda kada su ljudi počeli da leže tu ispijajući jednu kafu ceo dan i ne naručujući ništa drugo, ne znamo, ali je potez prilično neobičan!

Šta vi mislite o ovoj odluci vlansika lokala, pišite nam u komentarima!

(Espreso/Jelena M.)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.