NAKON 50 GODINA ZAPOČETA REKONSTRUKCIJA PODZEMNIH PROLAZA: Prvi u nizu je ulaz ispred hotela Balkan
Radoslav Marjanović, Foto: Promo

posebna pažnja

NAKON 50 GODINA ZAPOČETA REKONSTRUKCIJA PODZEMNIH PROLAZA: Prvi u nizu je ulaz ispred hotela Balkan

Marjanović je izjavio da će u narednom periodu posebna pažnja biti posvećena očuvanju rekonstruisanih podzemnih prolaza

Objavljeno:

„Postavljene su potpuno nove pokretne stepenice, potpuno nova rampa za invalide, sve podne, zidne i plafonske obloge su potpuno nove. Kako sada izgleda ovaj prolaz, tako će izgledati i preostali ulazi u ovaj podzemni prolaz koji se nalazi na sredini Terazija”, rekao je Radoslav Marjanović, predsednik opštine Stari grad i dodao da će u narednih nekoliko nedelja biti nastavljeni radovi na ostalim delovima ovog podzemnog prolaza. „Tokom leta nas očekuje svakako rekonstrukcija izlaza na Terazijama ka Nušićevoj ulici odnosno kod Robne kuće Beograd, tu se završavaju papiri, odnosno priprema se izdavanje građevinske dozvole za taj deo. Takođe, nakon toga će ići izlaz ka hotelu Moskva, tako da po planovima bi trebalo da do kraja septembra meseca bude kompletno uređen podzemni prolaz koji se nalazi na sredini Terazija. Nakon toga prelazimo na podzemne prolaze kod palate Albanija, i kod palate Sime Igumanova. Kako se jedan prolaz završi, tako će se raditi drugi i to je nešto što nas očekuje – da nakon nekoliko decenija imamo konačno uređene podzemne prolaze” rekao je Marjanović.

S obzirom na to da je već u prva dva dana nakon završetka radova ulaz u podzemni prolaz kod hotela Balkan osvanuo išaran, Marjanović je izjavio da će u narednom periodu posebna pažnja biti posvećena očuvanju rekonstruisanih podzemnih prolaza!

„Na ovaj način želim još jednom da zamolim ljude koji žele da ruže i uništavaju ono što se sređuje, da to ne rade, i da svi zajedno čuvamo ono što je javna površina, javni prostor. U narednom periodu više će se komunalna policija i svi ostali organi pozabaviti time da nemamo slučaj kao što smo imali sinoć. To možemo očekivati u narednom periodu: kamere se povezuju sa sistemom Ministarstva unutrašnjih poslova, tako da u narednom periodu možemo očekivati da i taj segment vođenja računa o ovim pozemnim prolazima bude spremam“, istakao je Marjanović.

1 / 5 Foto: Promo

(Espreso / Promo)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.