"ZGRABIO SAM JE, A ONDA SAM JOJ PREREZAO VRAT NOŽEM": Najjezivija poruka do sad o BOMBAMA u 200 škola!
Foto: Aleksandra Čolić, PNG

strašno

"ZGRABIO SAM JE, A ONDA SAM JOJ PREREZAO VRAT NOŽEM": Najjezivija poruka do sad o BOMBAMA u 200 škola!

Dojavu o postavljenoj eksplozivnoj napravi dobilo je više od 200 osnovnih i srednjih škola širom Beograda

Objavljeno:

Više od 200 osnovnih i srednjih škola širom Beograda, kao i jedan vrtić, jutros su dobili dojave o bombama u njihovim objektima, a policija proverava objekte.

Nove dojave o bombama počele su da stižu u ranim jutarnjim časovima, a mejl sa istom sadržinom stigao je na adrese više različitih škola.

„Ne mogu u potpunosti da razumem šta me tera da napišem ovo pismo. Ovo će možda biti neophodno da bi se ostavilo bar neko objašnjenje za mnoge radnje. Četvrtak, 11. novembar 2021. Beograd, uveče. Video sam mladu devojku. U meni se sve ‘srušilo’, a ja sam jurio za njom. Čuvši moje korake, okrenula se, ali ja sam je sustigao, zgrabio za vrat i odvukao na smetlište. Počela je da se opire, a onda sam joj prerezao vrat nožem. Počinio sam 3 slična ubistva mladih devojaka u Srbiji. Tela su raskomadana i zakopana u poljima. Samo sam pokušao da posao obavim brzo i bezbolno. Umoran od ovog užasnog života. Ništa se ne menja – svi mi se smeju, niko ne vidi za šta sam sposobna. Ja nemam budućnost. Imam oružje. Mnogo oružja. Ubiću se, odnevši što više života. Ako postoji raj na svetu, onda će deca sigurno otići tamo, a ako nema raja, onda ću ih spasiti od patnje ovde na zemlji“, navodi se u mejlu koji su primile škole širom Beograda, a do kog je Danas došao.

1 / 4 Foto: Printscreen/serbialive_beograd

Dojavu o postavljenoj eksplozivnoj napravi dobilo je više od 200 osnovnih i srednjih škola širom Beograda, kao i jedan vrtić, a planirano je da nastava bude onlajn u većem broju škola.

Bonus video:

00:59

Dojava o bombi u tržnom centru Beo

(Espreso/Danas)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.