PROBIJANJE KROZ GUŽVU U BEOGRADU NEMOGUĆA MISIJA! Špic počeo ranije zbog saobraćajki, ko ne poludi, pričaće (FOTO)
Ilustracija, Foto: Printscreen, printscreen/instagram/serbialive_beograd

SAMO STRPLJENJE

PROBIJANJE KROZ GUŽVU U BEOGRADU NEMOGUĆA MISIJA! Špic počeo ranije zbog saobraćajki, ko ne poludi, pričaće (FOTO)

Problem za vozače u saobraćaju desio se i na Bežaniji, gde je više od 10 vozila GSP-a zakrčilo put zbog manje nesreće na istom

Objavljeno: 15:01h

Gužva u Beogradu ovog petka počela je nešto ranije nego inače, a na dve najprometnije saobraćajnice, na svu muku desile su se i saobraćajne nesreće, što je dodatno napravilo kolaps na putu.

Naime, na Pančevačkom mostu, kako javljaju očevici stvarila se ogromna gužva kada je jedan automobil sa taksi tablama stao na sva četiri svetla nasred mosta.

Druga kritična deonica u prestonici je Ada Ciganlija, gde je došlo do saobraćajne nesreće u kojoj su učestvovala dva vozila i to u smeru ka Obrenovcu. Tako je nezgoda napravila kolonu koja se prostirala sve do polovine Mosta na Adi, a isključenje sa istog gotovo je nemoguća misija.

1 / 9 Foto: Printscreen Instagram

Osim toga, problem za vozače u saobraćaju desio se i na Bežaniji, gde je više od 10 vozila GSP-a zakrčilo put zbog manje nesreće na istom, a što se tiče mosta Gazela o gužvi na njemu više ne treba ni pričati, jer da je nema verovatno bi svima bilo neobično.

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.