ČAK TRI OPŠTINE DANAS NEĆE IMATI VODU: Evo i koje, pripremite se!
Voda, Foto: Aleksandra Čolić

KUPITE ZALIHE ZA DANAS

ČAK TRI OPŠTINE DANAS NEĆE IMATI VODU: Evo i koje, pripremite se!

Zbog planiranih radova na vodovodnoj mreži pojedini delovi tri beogradske opštine danas neće danas vodu ceo dan.

Objavljeno: 07:18h

JKP "Vodovod i kanalizacija" moli potrošače da pripreme neophodnu zalihu vode za piće i osnovne potrebe. Za najnužnije potrebe za pijaćom vodom obezbeđene su auto-cisterne.

Na opštini Vračar, od 08.30 do 18.00 sati, bez vode će ostati potrošači u sledećim ulicama: Rudnička, Bokeljska, Bulevar oslobođenja (od Bokeljske do Rudničke), Nebojšina (od Južnog bulevara do Hadži Melentijeve), Braničevska (od Nebojšine do Hadži Melentijeve), Hadži Melentijeva (od Nebojšine do Braničevske) i Lamartinova (od Nebojšine do Braničevske).

Zbog planiranih radova na vodovodnoj mreži na opštini Zvezdara, od 08.00 do 24.00 sata, bez vode će ostati potrošači u sledećim ulicama: Bosanska, Hazarska, Miloša Matijevića, Mare Taborske, Saračka, Momačka, Devojačka, Jerusalimska, Stiška, Slobodana Lale Berberskog, Istočno selište i okolnim.

Zbog stavljanja u funkciju novopoloženog cevovoda na opštini Rakovica, od 08.00 do 24.00 sata, bez vode će ostati potrošači u sledećim ulicama: Jagodinska, Đuje i Dragoljuba i Gočka (od Milorada Draškovića do Tuzlanske)

(Espreso/Agencije)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.