ESPRESO SAZNAJE - UKLONJEN OPASAN RINGIŠPIL U OVČI! Meštani paniče: Ide slava kako će deca da se ZABAVE? (FOTO)
Drama oko ringišpila u Ovči, Foto: Espreso, printscreen/instagram/serbialive_beograd

KO JE OVDE LUD?

ESPRESO SAZNAJE - UKLONJEN OPASAN RINGIŠPIL U OVČI! Meštani paniče: Ide slava kako će deca da se ZABAVE? (FOTO)

Ringišpil je bio preko puta škole Kraljice Marije, a tik uz ulicu gde kola prolaze

Objavljeno: 12:08h

Nakon što se juče na društvenim mrežama pojavio zabrinjavajući snimak iz Ovče, a na kome se deca vrte na ringišpilu direktno iznad saobraćajnice, portal Espreso otišao je na kritično mesto, gde nije bilo ni traga ni glasa od opasne sprave.

Organi reda su reagovali pre sat vremena, sklonili su ringišpil. Sad ne znamo koliko će deca biti zadovoljna obzirom da je ovde seoska slava i vašar 21. maja i svake godine je ovde bio ringišpil i svake godine deca jedva čekaju da stigne", rekla nam je meštanka tog kraja M. Ć.

Inače ringišpil je bio preko puta škole Kraljice Marije, a tik uz ulicu gde kola prolaze i onda kada se deca vrte, kako se na snimku videlo vozači moraju da koče i mimoilaze se.

1 / 6 Foto: Espreso

"Buka se podigla verovatno zbog snimka koji se proširio mrežama inače je nama ovde taj ringišpil normalna pojava. Postave ga par dana pre vašara. Inače i ne prolaze vozila toliko često samo što na snimku to deluje mnogo strašnije", kažu nam na mestu gde je stajao ringišpil.

Podsetimo, povodom ovog slučaja oglasio se i Damir Okanović iz Komiteta za bezbednost saobraćaja.

- Paradigma stanja: vasnik biznisa koji želi da zaradi po svaku cenu, roditelji kojima je važno da se deca zabavljaju, makar i ugrožavajući život, nadležni koji su doneli odluku iz kancelarije bez sagledavanja stanja na terenu - napisao je Okanović.

Kritična situacija u Ovči
Kritična situacija u Ovčifoto: Printscreen/Instagram/serbialive_beograd

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.