Pretvorite šoping u celodnevnu avanturu u 5 koraka
Ilustracija, Foto: Promo

mesto gde zabava ne prestaje

Pretvorite šoping u celodnevnu avanturu u 5 koraka

Galerija se s pravom može nazvati šopingholičarskim rajem!

Objavljeno:

Odlazak u šoping je proveren recept za podizanje raspoloženja! Dok neki u svaku kupovinu idu ciljano i slavljenički doživljavaju pronalazak baš onoga što su zamislili, drugi veću inspiraciju i uživanje nalaze u neobaveznom razgledanju i pauzama za kafu. Bez obzira na različite navike i stil kupovine, dajemo vam nekoliko saveta kako da potraga za must-have komadima preraste u najuzbudljiviju avanturu:

#1 IZABERITE PRAVO DRUŠTVO I PRAVO MESTO

Prava ekipa uvek garantuje dobar provod. Ako ste neodlučni šta vam od isprobanih stvari najbolje stoji, pustite drugaricu sa istančanim modnim ukusom da „prelomi“ umesto vas. Odlazak u šoping možete da pretvorite i u kvalitetno provedeno porodično vreme, u kojem će svako naći ono što mu je potrebno, a na kraju možete da se častite zajedničkim ručkom. Najviše volite da sami obilazite prodavnice? I to je skroz ok.

Galerija
foto: Promo

Kom god delu kupoholičarskog spektra pripadali, za celodnevnu šoping sesiju nema bolje destinacije od Galerije. Ponuda najvećeg šoping centra na Balkanu obuhvata preko 200 prodavnica, kafića, restorana i beskonačne mogućnosti za druženje i zabavu između i nakon obilaska prodavnica. Do Galerije se lako stiže iz svih delova grada, a zahvaljujući prostranoj garaži, nikad nećete imati problema sa parkiranjem.

Galerija
foto: Promo

#2 FAST ILI SLOW FASHION – SAMI ODREDITE SVOJ RITAM

Galerija se s pravom može nazvati šopingholičarskim rajem! Tu ćete pronaći svoje omiljene brendove, ali u novom konceptu posebno dizajniranih, prostranih prodavnica sa najnovijim kolekcijama i odabranim brendovima dostupnim samo u Galeriji. Patrizia Pepe, Ted Baker ili Hugo – ovde ćete naći kolekcije kojih nema nigde drugde u gradu.

Ponuda je dovoljno šarenolika da zadovolji i one sa najistančanijim ukusom koji dugo biraju, kao i one koji su u potrazi za urbanim, pristupačnim must-have komadima sezone. Na dugu listu brendova od skoro je upisan i H&M, a ono što nas je potpuno oborilo sa nogu je enterijer radnje koji reflektuje ideju „omiljenog komšiluka“, urađen po najnovijem programu brenda kao jedina takva H&M radnja u Srbiji!

Galerija
foto: Promo

Na preko dve hiljade kvadratnih metara, prostor je oživljen zelenilom koje doprinosi prirodnom ambijentu i inspirativnijem iskustvu kupovine. Prodavnica je organizovana tako da odgovara različitim potrebama kupaca uz raznolik asortiman ženske i muške odeće, kao i linije za tinejdžere, decu i bebe, uključujući i modne dodatke.

Galerija
foto: Promo

#3 OSIM NOVIH STVARI, ISPROBAJTE I NOVE UKUSE

Koliko god bio uzbudljiv, dobar šoping ume da potraje i iscrpi, pa je pauza za kafu i dobar ručak nezaobilazna stanica – a gastronomsku ponudu Galerije ne smete propustiti. U preko 15 restorana na Sava Promenadi uživaćete u najlepšim baštama sa pogledom na reku, a ukoliko nemate mnogo vremena i želite brzo da napunite baterije, istražite najraznovrsniju ponudu autentičnog Food Hall-a na drugom spratu! Azijske kiselo-slatke kombinacije, sočni hamburgeri, mediteranske arome, meksički specijaliteti i slatkiši savršenog izgleda i ukusa – Food Hall je dokaz da i brza hrana može da bude raznolika i da nas u samo pola sata odvede na daleke destinacije.

Od ovog proleća, posebno mesto u prostoru Galerije i srcima posetilaca zauzima McDonald’s restoran. Reč je o prvom i jedinom Meku restoranskog tipa u domaćim tržnim centrima, smeštenom u zasebnom prostoru Galerije na drugom spratu. To znači da vas ovde, u prepoznatljivom ambijentu, očekuje više komfora, slobode i uživanja s ekipom nakon završene kupovine, a u klopi možete uživati i na terasi McDonald’s restorana sa pogledom na reku.

Galerija
foto: Promo

#4 UVEK NAĐITE VREME ZA ZABAVU

Galerija donosi novi koncept zabave koji jednostavno morate iskusiti! Cosmo Fun, najveći zabavni park u regionu, uneće dodatni adrenalin u vašu uzbudljivu šetnju kroz glavne sezonske trendove. Razmrdajte sve mišiće u Cosmo Jump-u, najvećem trambolina parku na Balkanu, sjurite se niz splet džinovskih tobogana, a zatim se okušajte u laserskoj borbi u Cosmo Fun-u.

Galerija
foto: Promo

Nezaobilazna stavka na ovoj listi je i bioskop, i to ne bilo kakav! Najmodernija i jedina IMAX bioskopska sala u regionu nalazi se na drugom spratu Galerije, ali na jedno budite spremni – nakon jedinstvenog vizuelnog i zvučnog doživljaja u ovom bioskopu, gledanje filmova na drugom mestu vam više neće biti isto!

Galerija
foto: Promo

#5 ZARADITE KUPUJUĆI

Ne zaboravite i da skenirate račune iz šopinga, restorana ili bioskopa, jer vam se kroz Galerija aplikaciju vraća novac! Prikupljene bodove na aplikaciji možete iskoristiti da umanjite naredni račun, kao i da napredujete po nivoima i ostvarujete dodatne pogodnosti, poput mesečnih i rođendanskih nagrada, kupona dobrodošlice, ali i da učestvujete u posebnim događajima za članove aplikacije. Na aplikaciji ćete pronaći i druge korisne stvari tokom vaše posete – aktuelne popuste i ponude, navigaciju kroz tržni centar i garažu, kao i kalendar predstojećih dešavanja.

Galerija
foto: Promo

Za kraj, još jedna važna vest je da u Galeriju uskoro stiže i LPP grupa poljskih brendova – House, Cropp i Sinsay, koji će učvrstiti njeno vodeće mesto na listi omiljenih mesta provoda i kupovine svih urbanih mladih ljudi. Pripremite aplikaciju, okupite ekipu, napravite dobar plan i vaša velika šoping avantura može da počne!

(Espreso / Promo)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.