NAJVEĆA KOLEKCIJA OLD TAJMERA IKADA! Espreso na Sajmu automobila: Stari su, ali KAO ČAŠE - zaljubićete se (FOTO)
sajam automobila old tajmeri, Foto: Emilija Jovanović

NEVEROVATNO

NAJVEĆA KOLEKCIJA OLD TAJMERA IKADA! Espreso na Sajmu automobila: Stari su, ali KAO ČAŠE - zaljubićete se (FOTO)

Sajam automobila održava se u halama 1, 1A, 2, 3, 3A i 4

Objavljeno:

Danas je zvanično otvoren beogradski Sajam automobila, koji će trajati do 15. maja. Ekipa portala Espreso obišla je sve sale u kojima su izložene mašine, od onih najstarijih, do modela koji odišu modernom erom.

Zaisnteresovanost posetioca nikada nije bila veća. Jedva smo uspeli da se probijemo do ulaza zbog reda koji nas je dočekao. Posle tri godine, Sajam automobila ponovo je otvorio svoja vrata i privukao ljubitelje vanvremenskih i onih novijih mašina.

Prvo smo posetili salu 3, u kojoj se nalaze old tajmeri koji odišu nekom svojoj specifičnošću i lepotom. Rekli bismo da se narod njima najviše i oduševio.

1 / 21 Foto: Emilija Jovanović

Ljubazno nas je dočekao Nikola Nastasić iz Old Tajmer kluba Beograd, te ispričao priču o najstarijem automobil kamionu na ovom sajmu, koji datira od 1918. godine.

- Ovo je jedini napravljeni automobil-kamion u ovoj seriji. Pronašao ga je i restaurirao naš kolega koji je nažalost preminuo. Restauracija je trajala tri godine, nije stigao da ga provoza, ali ga je restaurirao vrhunski i ostavio nama. Ima više od 30 vozila u svojoj kolekciji, on je legenda kolekcionarstva starih automobila - rekao je Nikola i nastavio:

- Takođe možete videti i automobil iz 1914. godine koji je jedini u svetu ostao. I s ponosom možemo reći da je on u Srbiji. Čak, starija vozila koja su izložena ovde, u ispravnom su voznom stanju. Tu su Ford iz 1920. godine, Dodža iz 1926., ova kolekcija je izuzetno jaka i do sada neviđena u našoj zemlji - rekao je Nikola Nastasić iz Old Tajmer kluba Beograd za Espreso.

Sajam automobila
foto: Emilija Jovanović

Što smo dublje zalazili izložbom automobila, bili smo oduševljeniji. Podsetimo, Sajam je otvoren do 15. maja i preporučujemo da obavezno pogledate kolekcije ovih neverovatnih mašina.

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.