Wine Garden 2022: Vinska oaza u najlepšoj bašti Beograda
Ilustracija, Foto: Ivana Čutura

11. i 12. jun Botanička bašta

Wine Garden 2022: Vinska oaza u najlepšoj bašti Beograda

Iako se Botanička bašta prostire na preko 5 hektara površine, zbog ugođaja i komfora, broj posetilaca će biti ograničen i zato na vreme obezbedite svoju ulaznicu

Objavljeno:

Omiljeni regionalni vinski događaj Wine Garden, koji se održava po četvrti put, i ove godine će 11. i 12. juna u Botaničkoj bašti „Jevremovac“ okupiti ljubitelje vina i prirode, a svoju ponudu posetiocima će predstaviti rekordan broj vinarija.

Iz godine u godinu broj vinarija i posetilaca se povećava, tako da će ove godine učestvovati rekordnih 70 vinarija. Uz vina najpoznatijih vinarija iz Srbije, posetiocima će svoja vina predstaviti i gosti iz Makedonije, Bosne i Hercegovine, Hrvatske, Slovenije, Crne Gore, a u ponudi će biti i vina iz Francuske, Italije i Španije, dok će posebnu pažnju privući vina iz Moldavije i Portugala.

Wine Garden
foto: Ivana Čutura

Biće to pravi vinski piknik na kojem će posetioci moći besplatno da degustiraju sva vina koja će biti u ponudi, a užitak će biti začinjen i muzičkim programom koji će biti raspoređen na čak pet punktova.

Pored više stotina različitih vinski etiketa, mesto u Bašti će tog vikenda zauzeti i proizvođači sireva, suhomesnatih proizvoda i drugih slasnih gurmanskih zalogaja. Wine Garden je jedina vinska manifestacija u regionu gde se iz godine u godinu traži karta više!

Wine Garden
foto: Ivana Čutura

Iako se Botanička bašta prostire na preko 5 hektara površine, zbog ugođaja i komfora, broj posetilaca će biti ograničen i zato na vreme obezbedite svoju ulaznicu. Na svim prodajnim mestima i preko online servisa ticket.rs od danas su u prodaji ulaznice po ceni od 1.200 dinara po danu, a svaki posetilac na ulazu bespovratno dobija vinsku čašu. Kapije Botaničke bašte za posetioce Wine Gardena će oba dana biti otvorene od 14 do 21 čas.

Wine Garden
foto: Ivana Čutura

Suorganizator manifestacije je Turistička organizacija Beograda, koja je ovu manifestaciju uvrstila među najznačajnije u gradu, a producenti su Udruženje Vinski maraton i Fusion Event.

(Espreso / Promo)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.