NA VOŽDOVCU OTVORENA RUPETINA DUBOKA 2 METRA U KOJU JE UPAO PAS! Iz Opštine su nam otkrili sledeći postupak (VIDEO)
Ilustracija, Foto: printscreen/twitter/@BeogradMilos

NEKA NEKO REAGUJE

NA VOŽDOVCU OTVORENA RUPETINA DUBOKA 2 METRA U KOJU JE UPAO PAS! Iz Opštine su nam otkrili sledeći postupak (VIDEO)

Kaže i da su zahtev za sanaciju ovog problema 10 puta podnosili opštini Voždovac, ali se nisu odazvali

Objavljeno:

Na društvenoj mreži Tviter pojavio se snimak problema u naselju Braće Jerković. Naime, nestala je limena rešetka kojom je pokrivena rupa duboka oko 2 metra.

U pitanju je zgrada soliter u ulici Braće Jerković 235, Voždovac, naselje Braće Jerković.

Na snimku se vidi da je unutra upao pas koji je cele noći zavijao, ali je najveći problem je to što se moglo desiti da tuda prođe i neko dete jer se ovo nalazi tik uz zgradu.

Takođe, naveo je da su zvali vatrogasce, ali da su ih oni uputili na Animal Rescue koji su ih prebacili na Zoo higijenu koji su se jedini i odazvali.

Kaže i da su zahtev za sanaciju ovog problema 10 puta podnosili opštini Voždovac, ali se nisu odazvali.

Ekipa Espreso portala kontaktirala je i opštinu Voždovac kako bismo saznali da li je problem prijavljen, saniran i ako nije kada će biti.

Marko Relić, PR opštine za naš portal rekao je da je opština izdvojila budžet za sređivanje prilaza na teritoriji cele opštine.

- Što se tiče prilaza zgrada, opština je izdvojila budžet. To obuhvata sređivanje prilaza do zgrada, ugradnju rampe za invalide, zamenu ulaznih vrata, kao i zamenu poštanskih sandučića. Sve što je potrebno jeste da predsednici stanara podnesu zahtev.

Marko nam je rekao i da samo uređenje oko zgrade nije u nadležnosti opštine već stanara, a kada su u pitanju rešetke zbog kojih je naš portal kontaktirao opštinu, izjavio je da je sanacija rešetki u nadležnosti Javnog stambenog, a da problem sa rešetkama stanari njima nisu ni prijavili.

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.