"POŠTA SRBIJE" ZAPOŠLJAVA: Traže radnike za 4 pozicije
Pošta Srbije, Foto: Stefan Jokić

javni konkurs

"POŠTA SRBIJE" ZAPOŠLJAVA: Traže radnike za 4 pozicije

Pošta Srbije podseća da je među najstarijim i najvećim javnim preduzećima u Srbiji, čiji kolektiv broji oko 15.000 zaposlenih

Objavljeno:

JP "Pošta Srbije" Beograd, pokreće stalni javni konkurs za zapošljavanje kandidata na celoj teritoriji Republike Srbije, počev od 4. maja 2022. godine, saopštilo je ovo javno preduzeće.

"Usled širenja asortimana usluga i razvijanja mreže poslovnica, aktuelne su potrebe za zapošljavanjem novih izvršilaca na pozicijama vozača, poštara, dostavljača i šalterskih radnika", navodi se u saopštenju.

Na konkurs, kako ističe Pošta Srbije, priliku da se prijave imaju svi zainteresovani kandidati iz cele Srbije. Postupak je onlajn, a sve prijave, navodi se – „biće pažljivo razmotrene i obrađene“.

Pošta u potrazi za radnicima
Pošta u potrazi za radnicimafoto: Carina Srbije

Kandidati koji uđu u uži izbor, biće pozvani na profesionalnu selekciju“, stoji u saopštenju.

Svi uslovi konkursa i obrazac za prijavu biće, ističe se, dostupni na sajtu Pošte Srbije, na posebnoj stranici http://konkurs.posta.rs/ (u trenutku objave ovog teksta na ovoj stranici još nisu navedeni uslovi konkursa, a posetioci stranice se preusmeravaju na osnovni sajt Pošte).

"Ova stranica ostaće stalno aktivna i služiće budućim potrebama oglašavanja i informisanja o otvorenim mogućnostima za zapošljavanje, kao i stalno otvorena za kontinuiranu prijavu kandidata zainteresovanih za rad u Pošti Srbije, čije prijave će biti razmatrane prema aktuelnim potrebama", ističe se u saopštenju.

Pošta Srbije podseća da je među najstarijim i najvećim javnim preduzećima u Srbiji, čiji kolektiv broji oko 15.000 zaposlenih.

"Pored stabilnog i uspešnog poslovanja, Pošta Srbije je atraktivan, pouzdan i odgovoran poslodavac, koji poslovne uspehe gradi na kvalitetu ljudskih resursa, inovacijama i talentima, ali i dugoročnoj strategiji da privuče i zadrži najbolje kandidate i da se zajedno sa zaposlenima dalje izgrađuje i razvija", navodi se u saopštenju.

(Espreso / N1 Beograd)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.