USKRŠNJA GUŽVA U BEOGRADU JE VEĆ POČELA: Kolaps na ulicama, u vazduhu praznična euforija! (FOTO)
Ilustracija, Foto: Espreso, Nemanja Nikolić

saobraćaj usporen

USKRŠNJA GUŽVA U BEOGRADU JE VEĆ POČELA: Kolaps na ulicama, u vazduhu praznična euforija! (FOTO)

Na naplatnim stanicama na autoputevima u Srbiji nema zadržavanja vozila

Objavljeno:

Praznična euforija oseća se u vazduhu, ali i na beogradskim ulica. Jutarnji kolaps danas je značajno pojačan jer su ljudi krenuli na svoje mini uskršnje odmore.

Saobraćaj se jutros odvija usporeno na obilaznici oko Beograda, od tunela Straževica ka Bubanj Potoku, saopštili su JP Putevi Srbije.

1 / 6 Foto: Espreso

Na naplatnim stanicama na autoputevima u Srbiji nema zadržavanja vozila, kao ni za putnička vozila na graničnim prelazima.

Građanima koji prolaze Bulevarom jutros su po svoj prilici kasnili na posao zbog gužve koja se stvorila, a na sve do došlo je i do sudara autobusa i tramvaja, što je dodatno otežalo i usporilo saobraćaj.

1 / 5 Foto: Espreso

Približavaju se praznični i neradni uskršnji dani po gregorijanskom kalendaru, zbog čega u narednim danima očekujemo pojačan saobraćaj na autoputevima koji iz država zapadne Evrope vode ka Srbiji, saopštio je danas Auto-moto savez Srbije (AMS S).

Zbog većeg broja vozila, AMS S vozačima u narednim danima savetuje prvenstveno sporiju, a zatim i pažljiviju vožnju i pored toga što metereolozi najavljuju lepo vreme i dobre uslove za vožnju.

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.