BEOGRAĐANI PRETRNULI OD STRAHA DOK SU SE VOZILI 75-ICOM! Ljudi, da li smo mi skroz odlepili?! (FOTO)
Čovek sa sekirom, Foto: Printscreen/Instagram/moj_beo_grad, printscreen

BIZARNO

BEOGRAĐANI PRETRNULI OD STRAHA DOK SU SE VOZILI 75-ICOM! Ljudi, da li smo mi skroz odlepili?! (FOTO)

Nemila scena je osvanula na Instagram stranici "Moj Beograd", a nije poznato ko je čovek i da li je sekira možda njegov alat za posao

Objavljeno:

Vožnja GSP-om nekada je prava avantura, a putnici svedoče raznim scenama. Neke od tih nerealnih prizora zabeleže telefonom, pa im se smeje cela Srbija.

Likovi i događaji iz beogradskih autobusa i tramvaja često su komični, ali i simpatični. Nekada i tragični.

Prizor koji je najskorije snimljen je, pak, zabrinuo one koji su se vozili autobusom na liniji 75. Naime, uslikan je čovek koji je sa sobom uneo sekiru.

Sekira
foto: Printscreen Instagram, Moj Beograd

Nemila scena je osvanula na Instagram stranici "Moj Beograd", a nije poznato ko je čovek i da li je sekira možda njegov alat za posao.

Za razliku od pasa i mačaka koji i mogu biti dobrodošli, sekire, kose, žice i kolica s gvožđurijom svakako nisu „saputnici” koje ostali putnici žele da vide u svojoj blizini dok se voze u ionako, uglavnom, prepunim javnim vozilima.

Ali, privatni prevoznici apeluju da putnici ne unose stvari ili životinje koje, prema važećim propisima, ne smeju da budu u vozilima javnog prevoza, da imaju razumevanja za druge putnike, ali i vozače. Jer, prevoznici napominju, šofer može biti prilično kažnjen ako dođe do kontrole vozila, a u njemu je neko od putnika sa psom ili mačkom koji ne bi smeli da budu tu

Koja je najluđa scena koju ste vi zatekli u autobusima?

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.