IZMENE U SAOBRAĆAJU! Obratite pažnju ako koristite JAVNI PREVOZ u Beogradu
Beograd, Foto: Aleksandar Jovanović Cile

VAŽNO

IZMENE U SAOBRAĆAJU! Obratite pažnju ako koristite JAVNI PREVOZ u Beogradu

Drugom fazom radova podrazumeva se zauzeće leve i srednje saobraćajne trake ulice Cara Nikolaja II u dužini od oko 50 metara, neposredno posle zone raskrsnice sa ulicom Čuburska gledano u smeru ka Crvenom krstu

Objavljeno:

Tokom izvođenja radova na izgradnji toplovodnog priključka u ulici Cara Nikolaja II u visini kućnog broja 1 od subote do ponedeljka doći će do promena u radu linija javnog prevoza.

Radovi će se izvoditi po fazama. A prva faza podrazumeva zauzeće desne i srednje saobraćajne trake ulice Cara Nikolaja II u dužini od oko 50 metara, neposredno posle zone raskrsnice sa ulicom Čuburska gledano u smeru ka Crvenom krstu.

Drugom fazom radova podrazumeva se zauzeće leve i srednje saobraćajne trake ulice Cara Nikolaja II u dužini od oko 50 metara, neposredno posle zone raskrsnice sa ulicom Čuburska gledano u smeru ka Crvenom krstu.

Tokom izvođenja obe faze radova, ulica Cara Nikolaja II će biti pretvorena u jednosmernu na delu od zone raskrsnice sa ulicom Čuburska do zone raskrsnice sa ulicom Maksima Gorkog, pa će vozila sa linija javnog prevoza saobraćati na sledeći način:

- privremeno će biti uspostavljene lokalne autobuske linije br. 22A i 29A koje će saobraćati od Trga Slavija do periferenih terminusa;

- privremeno će biti uspostavljena trolejbuska linija br.22L koja će saobraćati na relaciji Studentski trg – Trg Slavija.

trolejbus
foto: Aleksandar Jovanović Cile

- vozila sa linija br. 83, E1 i 29N i privremenih lokalnih linija br. 21A, 22A i 29A će umesto Ulicama Makenzijeva i Cara Nikolaja II saobraćati u smeru ka Trgu Slavija ulicama: Cara Nikolaja II, Maksima Gorkog, Krunska, Baba Višnjina, Njegoševa, Kursulina, Makenzijeva i Trg Slavija, dok će u suprotnom smeru saobraćati redovno.

Vozila će na izmenjenom delu trase loristiti postojeća, kao i privremeno stajalište u ulici Cara Nikolaja II kod broja 31 u smeru ka Trgu Slavija.

(Espreso / Agencije)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.