ODBLOKIRAN AUTO-PUT KOD MOSTARSKE PETLJE: Saobraćaj vraćen u normalu
Foto: Printscreen/Naxi kamera

sređeno sve

ODBLOKIRAN AUTO-PUT KOD MOSTARSKE PETLJE: Saobraćaj vraćen u normalu

Dok je trajala blokada, kako vozači putničkih automobila i gradskog prevoza upućivani su na alternativne pravce, preko Novog Beograda i preko Savskog mosta

Objavljeno:

Autoput Beograd - Niš kodMostarske petlje odblokiran je oko 20.30 sati, tako da se vozila ponovo nesmetano kreću na ovoj deonici.

Kako prenosi N1, učesnici protesta su rekli da je dogovoren sastanak sa predsednikom Srbije Aleksandrom Vučićem u subotu u 10 sati.

Uzrok prekida saobraćaja bio je protest pijačnih prodavaca, koji su oko sat i po vremena danas popodne blokirali ovu međunarodnu saobraćajnicu kroz Beograd, u znak protesta zbog uvođenja fiskalnih kasa.

Saobraćaj je bio blokiran u oba pravca, i ka Nišu i ka Beogradu.

Iako je protest, prema najavama, trebalo da bude okončan u 18 sati na Slaviji, i to nakon višečasovne blokade kružnog toka, grupa pijačnih prodavaca nastavila je šetnju ka autoputu, na koji su na kraju i izašli, i tako obustavili saobraćaj večeras oko 19 sati.

Dok je trajala blokada, kako vozači putničkih automobila i gradskog prevoza upućivani su na alternativne pravce, preko Novog Beograda i preko Savskog mosta.

(Espreso / N1)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.