U OVOJ FIRMI NA NOVOM BEOGRADU SVI ŽELE DA RADE! Zaposleni osim VISOKE PLATE imaju i druge benefite
NCR, Foto: Nemanja Pančić

SJAJNO

U OVOJ FIRMI NA NOVOM BEOGRADU SVI ŽELE DA RADE! Zaposleni osim VISOKE PLATE imaju i druge benefite

Najveći američki poslodavac u našoj državi i jedan od najvećih investitora vodeća je globalna tehnološka kompanija u oblasti razvoja softverskih rešenja i različitih tipova usluga za klijente iz sektora finansija, maloprodaje i ugostiteljstva

Objavljeno: 16:40h

U slučaju da ste poslednjih par meseci prolazili Novim Beogradom teško da ste mogli da ne primetite blok 42 i veliku zastakljenu zgradu koja dominira tim delom grada. U pitanju je tehnološki kampus kompanije NCR otvoren oktobra prošle godine, a koji se prostire na 30.000 kvadrata, dok ukupna vrednost investicije iznosi više od 100 miliona dolara.

Nova zgrada je otvorena na desetogodišnjicu poslovanja ove kompanije u Srbiji i predstavlja najveći NCR tehnološki kampus u Evropi koji okuplja stručnjake različitih profila -- inženjera, ekonomista, pravnika, filologa, analitičara, stručnjaka za marketing i komunikacije, itd.

Rukovodstvo NCR-a najavilo je da će nastaviti ulaganja u Srbiji i u zaposlene, ali o planovima ove kompanije za Beograd možda najbolje svedoči činjenica da je trenutno otvoreno oko 600 novih pozicija.

Najveći američki poslodavac u našoj državi i jedan od najvećih investitora vodeća je globalna tehnološka kompanija u oblasti razvoja softverskih rešenja i različitih tipova usluga za klijente iz sektora finansija, maloprodaje i ugostiteljstva. U Srbiji je otpočeo poslovanje 2011. godine i trenutno zapošljava više od 4.200 ljudi, a podržava 5.100 klijenata u svetu.

Mnogo je energije uloženo da NCR ovde dođe, zaposli na hiljade mladih ljudi i pošalje poruku drugim američkim investitorima da je Srbija dobro mesto za poslovanje, ali možda najznačajniji podatak jeste da je do sada NCR u budžet uplatio pet puta više novca nego što su iznosile subvencije koje je dobio.

Cilj NCR je širenje poslovanja u Srbiji imajući u vidu da je naša zemlja posvećena miru i stabilnosti u regionu, što je neophodno za investicije američkih kompanija, a kompanija je u ovom trenutku u potrazi za stručnjacima iz različitih oblasti.

Zaposleni u ovoj kompaniji mogu da potvrde da su uslovi rada više nego korektni, a plate su dosta više od proseka. Za pozicije u Call centru i Servis desku od kvalifikacija se traži znanje jezika i opšte IT znanje, dok su za ostala odeljenja uglavnom neophodna razna stručna znanja poput programiranja imajući u vidu da su glavni proizvod NCR samouslužni kiosci, fiskalne kase, automatske govorne mašine, kontrolni sistemi, skeneri bar-kodova i poslovni potrošni materijal, kao i pružanje usluga IT podrške.

Timovi iz Srbije sarađuju sa klijentima iz Evrope, Amerike, Australije i sa Bliskog istoka, pa mnogi zaposleni inženjeri s vremena na vreme odlaze da provedu određeno vreme sa klijentom na lokaciji na kojoj se on nalazi.

Pre početka pandemije dešavalo se da se u toku meseca više od 100 zaposlenih nađe van Srbije na službenom putu. Fluktuacija je velika, te je pristup novim tržištima, znanjima i iskustvima svakako nešto što možete da očekujete kada radite u NCR-u, ali ipak najbolja okolnost je što kompanija, osim dobre zarade, nudi i mnoge druge benefite poput privatnog zdravstvenog osiguranja, godišnjih bonusa i već pomenutih putovanja.

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.