NAKON STRAŠNE SAOBRAĆAJKE, REKONSTRUISANO IGRALIŠTE U ZEMUNU: Nove klackalice, ljuljaške i tobogani za mališane!
Trenutak nesreće u Zemunu, Foto: Marko Nikolić

konačno

NAKON STRAŠNE SAOBRAĆAJKE, REKONSTRUISANO IGRALIŠTE U ZEMUNU: Nove klackalice, ljuljaške i tobogani za mališane!

Prilikom nesreće došlo je do većih materijalnih oštećenja samog parka, kao i vozila koja su bila u neposrednoj blizini u koje se autobus zakucao

Objavljeno:

Rekonstrukcija dečijeg igrališta na uglu Krajiške i Kupreške ulice konačno je završena nakon 6 meseci od nesreće.

Mališanima su sada dostupne nove klackalice, ljuljaške, tobogani i drugi rekviziti. Takođe, postavljene su nove podloge, zaštitna ograda, klupe i đubrijere. Radovi su realizovani na inicijativu Gradske opštine Zemun.

Ugrađeni elementi su u skladu sa savremenim standardima i sve je usklađeno sa uslovima koje propisuje JKP "Zelenilo – Beograd".

Podsetimo, teška saobraćajna nesreća dogodila se u septembru prošle godine u Zemunu, kada je autobus na liniji 45 uleteo u dečije igralište.

Prilikom nesreće došlo je do većih materijalnih oštećenja samog parka, kao i vozila koja su bila u neposrednoj blizini u koje se autobus zakucao.

Autobus je probio ogradu dečijeg parka i tom prilikom povređeno je jedno dete dok je pet putnika iz autobusa takođe zadobilo povrede, nesreća se dogodila u Krajiškoj ulici kod broja 71.

1 / 8 Foto: Stefan Kojić

Vozač autobusa D.H. (72) je pobegao sa mesta nesreće, ali se ubrzo pojavio na obližnjoj okretnici gde je nešto kasnije i uhapšen. Kako nam je tada rečeno, vozač je navodno bio sav krvav od povreda koje je zadobio prilikom udesa, sam je pozvao policiju i rekao da je pobegao da ga građani ne bi linčovali.

Policija je ubrzo uhapsila vozača autobusa D. H. (72), zbog postojanja osnova sumnje da se izvršio krivično delo teška dela protiv bezbednosti gde mu je nakon saslušanja u Trećem osnovnom tužilaštvu bio određen pritvor do 30 dana.

Na snimku sa nadzornih kamera do kojeg je tada došao portal Espreso, vidi se uplašena majka koja pušta iz ruku jedno dete i trči da spasi drugo koje je umalo pregaženo od strane autobusa.

Pogledajte uznemirujuću scenu.

"Ovo nije prvi put već treći da autobus uleti ali do sada nije bilo povređenih. Oko 20 do 2 je uleteo i samo mirno isetao iz autobusa. Koliko smo čuli sada uhapšen je vozač", ispričala je tada za portal Espreso Jelena Velimir (37) čiji je automobil uništen, ali i vozilo njenog supruga!

Kako nam je očevidac ispričao stariji vozač je iskočio kroz prozor GSP vozila i nonšalantno odšetao u nepoznatom pravcu.

1 / 5 Foto: Espreso

"Vozač je izašao kroz prozor. Bukvalno nije ni trčao samo opušteno otišao", ispričala je Jelena V.

"Samo se čuo udarac i zapomaganje od tog oca koji je držao devojčicu. On je držao devojčicu kojoj je krv na usta i na nos išla. Ja sam ga zagrlio i rekao u redu je.Devojčica je bila povređena, ali imala je pogled neki, u redu je. Pogledao sam po autobusu da li ima neko dete ili neko i razvalili smo vrata da izađu. Dve devojke su bile povređene. Dve devojke su bile u autobusu kada smo razvalile vrata, jedna se žalila na kuku druga na koleno" , kaže očevidac Terzić Radenko.

Bonus video:

08:33

NAJPOŽELJNIJI RADNICI GRADSKE ČISTOĆE U ESPRESO IZAZOVU ZA DAN ZALJUBLJENIH: Beograđanke načisto ODLEPILE!

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.