KLOP ZABRINUT! POTRESNE REČI! POMINJAO I PUTINA!
Jirgen Klop o Vladimiru Putinu, Foto: Epa/ SERGEY GUNEEV, Epa/ PETER POWELL

FK LIVERPUL

KLOP ZABRINUT! POTRESNE REČI! POMINJAO I PUTINA!

Menadžer Liverpula Jirgen Klop javno je isprozivao predsednika Rusije Vladimira Putina u nedelju popodne, nedugo nakon što je sa Redsima osvojio Liga Kup Engleske!

Objavljeno:

Naime, Jirgen Klop je stao ispred kamera "Viaplay Fotball-a", najpre se srdačno pozdravio sa novinarom, a zatim je krenuo:

- To mi je van svake pameti. Imam 54, skoro 55 godina i ne mogu da razumem kako jedna odrasla osoba može da dovede celi svet u takvu situaciju, posebno ljude u Ukrajini. Poznajem toliko Ukrajinaca i Rusa. Očito se ne radi o ljudima, to je rat jednog stvarno lošeg čoveka - rekao je Klop, prenosi "Dejli Mejl", a zatim dodao:

- Moramo da pokažemo solidarnost. Kako je uvek u mračnim vremenima, potrebni su vam trenuci u kojima možete da razmišljate o nečemu. To je stvarno teško podneti, poslednja tri-četiri dana, ili kad god je počelo, svi smo stalno na telefonu. Moji bivši igrači verovatno su sada u ratu, ne znam tačno jesu li se svi vratili kućama.

- Izgleda da ne možemo da zaustavimo Putina, ali bar možemo da mu napravimo više problema nego što je očekivao. Možda to pomaže ljudima u Ukrajini.

Podsetimo, Rusija i Ukrajina su u petak razgovarali o primirju i nisu uspeli da naprave konačan dogovor. U međuvremenu su FIFA i UEFA suspendovali rusku reprezentaciju i Spartak iz Moskve iz Lige Evrope.

Espreso/Telegraf


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.