IZGUBIO JE BURMU DOK SE KUPAO U MORU: Nepoznata žena ga pronašla na NEVEROVATNOM mestu dok je ronila (FOTO)
ilustracija, Foto: Youtube printscreen/Croatia Records

neverovatno

IZGUBIO JE BURMU DOK SE KUPAO U MORU: Nepoznata žena ga pronašla na NEVEROVATNOM mestu dok je ronila (FOTO)

Nejtan je za ovu priliku poželeo da se okupa, iako je temperatura vode bila veoma nepovoljna. Kad je izašao na obalu i došao u hotel, shvatio je da je izgubio burmu

Objavljeno:

Novopečeni mladenci Nejtan Rivs i Suzi Kvintal iz Australije posetili su ostrvo Norfolk, udaljeno 1.600 kilometara od Sidneja.

Nejtan je za ovu priliku poželeo da se okupa, iako je temperatura vode bila veoma nepovoljna. Kad je izašao na obalu i došao u hotel, shvatio je da je izgubio burmu.

Iako mu se žena nije preterano ljutila zbog ovoga, suprug je bio besan na sebe i na društvenim mrežama je apelovao na sunarodnike koji se kupaju u zalivu Emili da mu, ako pronađu burmu, nekako jave.

Dva meseca kasnije, njemu se javila nepoznata žena koja je tokom ronjenja pronašla burmu! Ipak, ovo otkriće obeležilo je MESTO na kojem je videla željeni predmet.

– Burma se nalazila oko jedne ribe koja se mučila. Nije mogla da pliva kako treba, a to svetlucanje u vodi, privuklo mi je pažnju. Videvši da oko sebe ima prsten, pokušala sam da je ulovim u čemu sam posle malo više angažovanja i uspela. Metalni prsten se može ukloniti samo hvatanjem ribe u mrežu i nježnim uklanjanjem. Čini se da je riba zasad u redu, ali kako raste, prsten će se urezati u nju – ispričala je Suzan Prajor koja je javila Nejtanu da je pronašla burmu.

Bonus video:

00:15

ĆERKA CECINOG DEČKA ZAPEVALA ANASTASIJIN HIT! Ražnatovićeva se istopila kad je čula, pogledajte kako mala Iskra đuska i veseli se!

(Espreso/Objekitv.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.