GDE JE PUTIN? Šokantni navodi o PREDSEDNIKOVOM TAJNOM SKROVIŠTU!
Predsednik Rusije se od marta 2020. pojavljuje isključivo u medijima, Foto: Youtube

putin na dve lokacije

GDE JE PUTIN? Šokantni navodi o PREDSEDNIKOVOM TAJNOM SKROVIŠTU!

Vladimir Putin se sve vreme pandemije zapravo krije u Sočiju, identična kancelarija instalirana u toplini njegovog doma

Objavljeno:

Anonimni izvori bliski ruskoj vlasti, evidencije o letovima predsedničkog aviona, zataškani dokazi iz predsedničkog kabineta Vladimira Putina, samo su neki od indikatora njegovog tajnog skrovišta za vreme pandemije korona virusa.

Naime, predsednik isključivo beleži pojavljivanja u medijima, dok od njega nema ni traga u stvarnom svetu od marta 2020.

Kako medijska agencija Proekt navodi da bivši špijun a sadašnji predsednik Rusije Vladimir Putin od početka pandemije boravi u identičnoj kancelariji iz rizorta na obali Crnog mora, Njujork Tajms navodi da Putin poseduje nekoliko identičnih kancelarija na nekoliko lokacija širom Rusije.

Sličnim navodima pridružio se i Aleksej Navalni iz Putinove opozicije, koji iz svoje bolničke postelje izazvane trovanjem nervnim agensom za koje krivi upravo predsednika.

Sa druge strane, politička komentatorka Ekararina Šulman, objašnjava da su ovakvi napadi na predsednika, uključujući njegove bliske ljude kao i porodicu, samo maslo rivaliteta koji se odigrava u ruskoj vladi.

Putinov medijski zastupnik, Dimitrij Peskov, navodi ove optužbe kao "informacionu kampanju, manipulisanje informacijama".

Bonus video:

(Espreso.co.rs/Yahoo.com)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.