ISKORISTITE VELIKU BLACK FRIDAY AKCIJU: 40 odsto popusta na NAJEFIKASNIJE OLA SMILE setove za izbeljivanje zuba!
Ilustracija, Foto: Promo

DOBRA PONUDA

ISKORISTITE VELIKU BLACK FRIDAY AKCIJU: 40 odsto popusta na NAJEFIKASNIJE OLA SMILE setove za izbeljivanje zuba!

Naručite samo jednim klikom

Objavljeno:

Ako ne uspevate da dođete do zadovoljavajuće beline Vaših zuba, preporučujemo Vam da iskoristite neverovante popuste koji su u toku i pridružite se moru zadovoljnih korisnika Ola smile preparata. Bez odlaska kod zubara i trošenja ušteđevine, u udobnosti svoga doma, sami izbelite zube! Pružite sebi blistavi osmeh koji i zaslužujete, na ovaj lak i praktičan način!

Predstavljamo Vam neverovatnu Ola olovku za izbeljivanje zuba ! Ako vam je potrebna pomoć da prestanete da skrivate osmeh i ponosno ga pokažete svetu – upravo ste našli novog najboljeg prijatelja! Zajedno ćemo to omogućiti u samo nekoliko tretmana! Sastojci koji se koriste u ovom postupku posebno su razvijeni za potpuno sigurno i visoko efikasno izbeljivanje kod kuće. Potpuno bezbolno, bez senzitivnosti Ola olovka vraća prirodnu belinu zuba.

foto: Promo

Kako funkcioniše?

Korak 1: Skinite poklopac sa olovke i okrenite donji deo u smeru kazaljke na satu dok gel ne prekrije vrh četkice.

Korak 2: Nanesite gel na potpuno suve zube, od korena zuba ka vrhovima, izbegavajući kontakt sa desnima.

Korak 3: Isperite usta nakon 30 minuta.

foto: Promo

Ovu fantastičnu Ola olovku možete poručiti jednim klikom OVDE po akcijskoj ceni od 1.740 rsd ili pozivom na broj telefona 011/442 0502 svakog radnog dana.

Uz Ola Set imate rešenje za beljenje zuba prirodnim i sigurnim putem kod kuće! Ola Set za izbeljivanje zuba sadrži sve što je potrebno da vaš osmeh postane beo i dugotrajan, baš kod kuće.

Jednostavno nanesite nežni gel za izbeljivanje, postavite Ola usnik i pustite da sigurno plavo LED svetlo ubrza vaše rezultate, bez osetljivosti. Izbeljivanje traje samo 16 minuta . Ola LED Set koristi patentirane, klinički dokazane elemente plave LED svetlosti koji reaguju sa profesionalnim gelom za izbeljivanje zuba i efikasno uklanjaju naslage na površini zuba.

foto: Promo

Brz, zabavan i jednostavan za upotrebu, daje Vam slobodu da izbelite zube bilo kada i bilo gde – i podelite svoj osmeh još više! Ovaj set uključuje OLA USB LED svetlo, 2 Olovke za izbeljivanje zuba (2 x 2 ml), vodič za nijanse, iPhone i android adapter, uputstvo za korišćenje. Možete ga poručiti OVDE po akcijskoj ceni od 4.720 rsd ili pozivom na broj telefona 011/442 0502 svakog radnog dana.

Ako želite set koji se satoji od OLA USB LED svetla i 3 olovke, možete ga poručiti OVDE po akcijskoj ceni od 4.680 rsd ili pozvati na 011/442 0502 svakog radnog dana.

foto: Promo

* Svaki proizvod je 100% siguran, klinički testiran i odobren od Ministarstva zdravlja.

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.