VUČIĆ: Očekujem da u Šapcu konačno bude formirana vlast
Foto: Damir Dervišagić

očekivanja

VUČIĆ: Očekujem da u Šapcu konačno bude formirana vlast

- Sramota je sve ono što su radili u prethodnom periodu

Objavljeno: 11:42h

Predsednik Aleksandar Vučić izjavio je danas da očekuje da vlast u Šapcu konačno bude formirana, posle, kako kaže, sramnih pokušaja Nebojše Zelenovića i članova njegove stranke da uprkos drugačijoj volji građana ostanu na vlasti u tom gradu.

- Sramota je sve ono što su radili u prethodnom periodu. Samo što nisu izmislili 'ćorave kutije', takvo glasanje nikada nije bilo u Srbiji, ni 1945. godine, rekao je Vučić odgovarajući na pitanje novinara.

Istakao je da građani Šapca nisu želeli da glasaju za Zelenovićeve, te da su sa svakim ponavljanjem izbora, dobijali i do duplo manje glasova.

- Neće to ljudi, neće ljudi kada neko nasiljem i protivno volji građana želi da sačuva vlast po svaku cenu, naveo je Vučić i dodao da se ti ljudi, koji sami broje glasove bez prisustva ikoga iz opozicije, usuđuju da govore o demokratiji.

Naveo je da njegovi politički protivnici žive u zatvorenim krugovima, uglavnom na društvenim mrežama, gde se njih stotinak međusobno podržavaju, a da ne izlaze na ulicu i čuju ljude koji misle drugačije od njih i koji najvećim delom, kako kaže, nisu za njih.

Zbog toga se, dodaje Vučić, iznenađuju kada vide rezultate na izborima.

Bonus video

(Espreso.co.rs/Agencije)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.