IMA DA PRŠTI: Poznata satnica Jankovog turnira!
Foto: Starsport©

TO JE TO

IMA DA PRŠTI: Poznata satnica Jankovog turnira!

Tipsarevićev šestonedeljni turnir počinje 15. juna

Objavljeno:

Bivši srpski teniser Janko Tipsarević nakon otkazivanja mastersa u Indijan Velsu zbog korona virusa došao je na ideju o organizaciji Otvorenog prvenstva Istočne Evrope, za čiju je prvu nedelju objavljen raspored i satnica mečeva.

Tipsarevićev šestonedeljni turnir počinje 15. juna, kada će na teren izaći muškarci čiji mečevi su planirali za prve dve sedmice, da bi od 30. juna teniserke počele takmičenje u svojoj konkurenciji. U poslednje dve nedelje turnira, planiran je mešovit program, kada će na terenima beogradskog „Olimpa” biti mečevi u obe konkurencije.

Satnica
Satnicafoto: Promo

Učešće na ovom turniru uzeće brojni teniski asovi, među kojima su Dušan Lajović, Viktor Troicki, Miomir Kecmanović, Laslo Đere, Danilo Petrović, Olga Danilović, Borna Ćorić, Marin Ćilić, Damir Džumhur, Ričard Berankis, Nikolas Basilašvili, Jana Fet, Danka Kovinić, Tamara Zidanšek, Kristina Mladenović i Dajana Jastremska.

Tako će 15. juna od 10 časova duelom Berankis - Pavlović na drugom terenu, te mečevima Kuzmanov - Medojević i Rola - Ševčenko, na trećem, odnosno četvrtom, turnir zvanično početi.

Nije poznato u kom formatu će se igrati turnir, ali je spektakl zagarantovan, a izvesno je i da će svi učesnici morati strogo da se pridržavaju mera koje su preporučene posle pandemije koronavirusa.

Bonus video:

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.