OVO JE RAZLOG ZAŠTO DAČIĆ NIJE DOŠAO NA SAHRANU MIRE MARKOVIĆ: Iznenadiće vas ČIJU je reč poštovao DO KRAJA
Ivica Dačić i grob Mire marković, Foto: Nemanja Nikolić, Espreso.co.rs

OTKRIVAMO!

OVO JE RAZLOG ZAŠTO DAČIĆ NIJE DOŠAO NA SAHRANU MIRE MARKOVIĆ: Iznenadiće vas ČIJU je reč poštovao DO KRAJA

Sada je sve jasno...

Objavljeno:
Darko Zlojutro

Šef socijalista i prvi potpredsednik Vlade Srbije Ivica Dačić nije juče prisustvovao sahrani Mirjane Mire Marković u Požarevcu i ako su ga mnogi očekivali.

Lider SPS je poslao venac, a koji je na grob položila delegacija socijalista na čelu sa Milutinom Mrkonjićem, Slavicom Đukić Dejanović, Goranom Trivanom, Vladanom Zagrađaninom i Slobodanom Miloševićem.

Mnogi su, ali ne s pravom očekivali Dačića na sahrani u Požarevcu, kada kažemo ne s pravom mislim na to da nisu baš do kraja upoznati sa situacijom.

Naime u izjavi za Espreso.co.rs Ivica Dačić nakon sahrane rekao je da se on i Mira Marković nisu uvek slagali, ali da ju je poštovao kao suprugu Slobodana Milošebića.

A njegova izjava data u jednom od ranijih intervjua objašnjava sve:

- Politika Slobodana Miloševića je bila politika njegovog vremena, za njegovo vreme. Ona je raskrsrtila sama sa sobom, onog trenutka kada je poražena. I ona je, što je najvažnije, prošlost. Ovo je novo vreme i zahteva novu politiku. A kada je reč o odlascima na grob, ja samo poštujem zahteve njegove porodice, a ona (Mira) je tražila da ne budem ni na sahrani. Toliko o tome - rekao je ranije Dačić.

Iz ovoga se može videti da je šef socijalista samo do kraja poštovao odluku supruge Slobodana Miloševića.

Bonus video:


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.