HRVATSKA JE CINIČNO DRUŠTVO OGREZLO U LAŽ! Viktor Ivančić ŽESTOKO opleo po AKTUELNOJ VLASTI i SPLIĆANIMA
Gadi se nacionalista: Viktor Ivančić, Foto: Printscreen

bez pardona

HRVATSKA JE CINIČNO DRUŠTVO OGREZLO U LAŽ! Viktor Ivančić ŽESTOKO opleo po AKTUELNOJ VLASTI i SPLIĆANIMA

To se neće raščistiti dok mi ta g*vna ne srušimo, dok ne počnemo graditi društva na drugoj osnovi, gde neće biti nacionalizam početak i kraj

Objavljeno:

Pisac iz Hrvatske Viktor Ivančić izjavio je u Novom Sadu da bez rušenja nacionalističkih režima koji vladaju u regionu neće biti moguća bolja budućnost za gradjane tih zemalja.

- Hrvatska je, recimo osudila Mirka Norca, ali Hrvatska takođe smatra da je Norac heroj. To radi cinična zajednica, to rade cinična društva, gde su svi ugurani u temeljnu priču laži. To se neće raščistiti dok mi ta g*vna ne srušimo, dok ne počnemo graditi društva na drugoj osnovi, gde neće biti nacionalizam početak i kraj - rekao je Ivančić na tribini u Novom Sadu.

Dodao je da kada čuje reči poput “individualizacija krivice, dobija ospice, zato što se mora govoriti i o kolektivnoj masovnoj odgovornosti”.

- U Splitu su svi znali da (logor) Lora postoji i šta se u njoj radi. A Lora je postojala sedam godina. A nas par koji smo pisali i govorili o tome šta se u Lori radi smo bili tretirani kao zadnja stoka. Taj gard je zadržan i danas - kazao je Ivančić.

Prema njegovim rečima, ona društvena zajednica koja prva podigne spomenik vlastitoj krivici, moći će da doživi katarzu.

BONUS VIDEO:

SA DRUGE STRANE OBLOGA: Aplauz tebi koji veruješ u ljude, iako si upoznao nedljude

(Espreso.co.rs/Agencije)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.