NA PRIRODAN NAČIN SNIZITE PRITISAK, HOLESTEROL, ŠEĆER I OJAČAJTE IMUNITET: Biljni preparati sniženi 40%
Foto: Promo

Ne propustite

NA PRIRODAN NAČIN SNIZITE PRITISAK, HOLESTEROL, ŠEĆER I OJAČAJTE IMUNITET: Biljni preparati sniženi 40%

Ojačajte imunitet: Ne propustite biljne preparate snižene 40 odsto!

Objavljeno:

Brinite o svom zdravlju na najbolji način! Najdelotvorniji i najbolji način jeste primena prirodnih preparata. Do 25.11. svi naši proizvodi su sniženi za 40%, te ne propustite ovu fenomelanu akciju!

Kod kardiovaskularnih oboljenja, preventiva je najvažnija. Uz napredni detektor nepravilnog pulsa, Auron aparati iz nove serije kreirani su da bi vam omogućili da o svom krvnom pritisku brinete na lak i jednostavan način. Ovaj model Auron TMB1117 je za zglob ruke, ima veliku manžetnu 13,5×21,5 cm, SZO* indikator kategorije rizika i indikator nepravilnog srčanog ritma. Njegova cena je 2520 rsd, OVDE ga možete poručiti odmah, ili pozivom na broj telefona 011/4420-502 radnim danima. Garancija je 3 godine, a dostava je besplatna.

foto: Promo

Nadlaktični model AURON TMB1112 je sjajan aparat uz koji dobijate i adapter. Meri pritisak veoma precizno i brzo. Njegova prednost je i u velikom ekranu i brojevima, za lakše čitanje. Sadrži indikator kategorije rizika i indikator nepravilnog srčanog ritma. Njegova cena je 3240 rsd, OVDE ga možete poručiti odmah, ili pozivom na broj telefona 011/4420-502 radnim danima. Garancija je 3 godine, a dostava je besplatna.

foto: Promo

Najbolji iz generacije Auron, je aparat Auron Easy. Sastavljen je i dizajniran od strane nemačkih inženjera i proizveden je po najstrožim standardima kvaliteta. Auron Easy je jako jednostavan i lak za upotrebu i nema nikakvih kablova. Nabitnija distinkcija ovog modela u odnosu na sve ostale modele nadlaktičnih merača pritiska je da je on jedini koji nije sastavljen iz 2 dela , zasebno aparat koji stoji na stolu a zasebno manžetna koja se stavlja na nadlakticu ruke i koja je spojena crevom sa aparatom, kod ovog modela je to jedinstveni sklop gde su spojeni zajedmo aparat i manžetna i tako spojeni se postavljaju na nadlakticu radi merenja pritiska. Njegova cena je 4980 rsd, OVDE ga poručite, ili radnim danima na broj telefona 011/4420-502.

foto: Promo

Magnezijum učestvuje u više od 300 metabolička procesa, a uključen je i u sintezu proteina. Ukoliko osećate grčeve u mišićima, imate problem sa anskioznošću, ili patite od nesanice, moguće je da vašem telu nedostaje magnezijum. Manjak energije, kao i blago povišen pritisak takođe mogu biti pokazatelj manjka magnezijuma u organizmu. Helirani magnezijum 50 tableta možete poručiti OVDE, po ceni od samo 330 rsd, ili pozivom na broj telefona 011/4420-502 radnim danima.

foto: Promo

Ženšen se koristi za poboljšanje kognicije, u borbi sa stresom i za poboljšanje opšteg blagostanja organizma. Veliki borac je protiv depresije, anksioznosti i hroničnog umora. Koristan je u lečenju anemija, dijabetesa, gastritisa, astme i visoke temperature, ali i kod nedovoljnog apetita, nesanice, i menopauze. OVDE ga možete poručiti, po ceni od 450 rsd za 50 tableta, ili pozivom na broj telefona 011/4420-502 radnim danima.

foto: Promo

Imate probleme sa visokim pritiskom i trigleciridima? Ova biljka snižava holesterol, lipide i šećer, odmašćuje jetru, ubrzava metabolizam i pomaže u gubitku težine. Super moćna biljka sa velikim lekovitim svojstvima je artičoka. OVDE je možete poručiti za samo 450 rsd, za 50 tableta, ili pozivom na broj telefona 011/4420-502 radnim danima.

foto: Promo

Dr. Viton Omega3+ 12mg VitE+ 10mcg VitD3 se preporučuje u cilju poboljšanja opšteg stanja organizma, podizanja imuniteta, regulisanja nivoa masnoća u krvi, povoljnog uticaja na hipertenziju, smanjenja rizika od ateroskleroze pa samim tim i očuvanja srca i krvnih sudova. Povoljno utiče na nervni sistem, smanjenje depresije, reumatske bolesti, kao i kod prevencije osteoporoze, štiti od demencije i doprinosi očuvanju kognitivne funkcije. Omega 3 možete kupiti OVDE, po ceni od samo 396 rsd, za 60 tableta, ili pozivom na broj telefona 011/4420-502 radnim danima.

foto: Promo

Spirulina jača imuni sistem, povećava izdržljivost i otpornost organizma. Prečišćava organizam i uništava slobodne radikale i pomaže kod regulisanja telesne težine. Poboljšava rad srca, reguliše holesterol i krvni pritisak i poboljšava varenje hrane i rad sistema za varenje i obnavlja crevnu floru. Podmlađuje organizam i usporava starenje. Koristi se kod menstrualnih problema, problema sa žuči, jetrom, opstipacijom, artritisom. Sve što je potrebno je da 1/2-3/4 kafene kašike Spiruline organic u prahu rastvorite jednom dnevno u čaši vode, ili ceđenom soku. OVDE možete poručiti proizvod, po akcijskoj ceni od 899 rsd, ili pozviom na broj telefona 011/4420-502 radnim danima.

foto: Promo

* Akcijske cene traju do 25.11.2018. * Celokupan asortiman NA AKCIJI možete OVDE pogledati.


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.