SLUČAJNO URADILA TEST I OTKRILA DA JOJ JE CEO ŽIVOT BIO LAŽ: Sve joj se SRUŠILO, a onda je krenula KONTRA! (VIDEO)
Devojka, Foto: printscreen Youtube/ Peiffer Wolf Carr Kane & Conway

neverovatno

SLUČAJNO URADILA TEST I OTKRILA DA JOJ JE CEO ŽIVOT BIO LAŽ: Sve joj se SRUŠILO, a onda je krenula KONTRA! (VIDEO)

Rekli su kako ove optužbe smatraju vrlo ozbiljnima

Objavljeno:

Gotovo tri decenije bračni par Harvi iz SAD živeli su u uverenju da je Džesika njihova biološka ćerka. A onda je ona uradila DNK test uoči putovanja u Evropu 2020. godine i otkrila da nisu joj to nisu pravi roditelji, piše Njujork post.

Suprug i ja smo pre 30 godina zatražili pomoć u klinici za plodnost. Žarko smo želeli da budemo roditelji. Pristali smo na proceduru veštačke oplodnje u kojoj je trebalo da bude korišćen genetski materijal mog supruga. Međutim, dr Nikolas Spirtos je, bez našeg znanja, koristio spermu neznanca – rekla je na virtualnoj konferenciji za novinare Dženin Harvi iz američke savezne države Ohajo. Sa njom je pred kamere stao i njen suprug Džon Majk Harvi.

Džesika je, naime, htela da na proputovanju Evropom poseti očeve daleke rođake u Italiji, budući da je Džon talijanskog porekla, ali nikad nije istraživao svoje korene. DNK test bi pomogao Džesiki da ih lakše locira, ali je onda usledio šok.

DNK test je pokazao da imam irske, engleske, nemačke, velške i francuske korene. Ni traga talijanskim – opisala je žena.

Kada su malo došli sebi, Džesika je odlučila da, pomoću rezultata DNK testa, pronađe biološkog oca. Njeni advokati su unajmili stručnjake i na kraju uspeli da pronađu muškarca čiji genetski materijal odgovara njenom On je rekao kako je početkom 90-ih donirao spermu kako bi dr Spirtos veštački oplodio njegovu suprugu, na isti dan kada su Harvijevi u istoj klinici prolazili kroz taj postupak.

Oglasila se i klinika za koju radi lekar. Rekli su kako ove optužbe smatraju vrlo ozbiljnima.

– Još se nismo sastali sa porodicom Harvi i sproveli naše testiranje. Baratamo ograničenim informacijama i nadamo se da će advokati porodice sarađivati sa nama kako bismo učinili daljnje potrebne korake – rekli su iz “Summa Health System-a”.

Džesika kaže da ne može ni da zamisli kroz šta prolaze njeni roditelji, a svojim slučajem želi da apeluje na federalne vlasti da pojačaju kontrolu klinika za veštačku oplodnju.

(Espreso/24sata.hr)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.