EVA (15) POZITIVNA NA BRZOM TESTU VEĆ 9 MESECI! Na PCR-u je negativna, a lekari nemaju OBJAŠNJENJE (VIDEO)
Eva, Foto: Printscreen/Youtube/Kamera Zwei

ZAČARANI KRUG

EVA (15) POZITIVNA NA BRZOM TESTU VEĆ 9 MESECI! Na PCR-u je negativna, a lekari nemaju OBJAŠNJENJE (VIDEO)

Eva se u školi prvi put testirala brzim testom na koronu

Objavljeno:

Brzi antigenski test na korona virus kod 15-godišnje Eve Vallrabenstein iz Hanovera pokazuje pozitivan rezultat već 9 meseci. Međutim, kad uradi PCR test, rezultat je uvek negativan.

Lekari ne mogu da pronađu razlog a tinejdžerka iz Nemačke ima problema svaki put kad uradi brzi test na koronu. Kako piše nemački portal "RTL", 13. aprila 2021., Eva se u školi prvi put testirala brzim testom na koronu. Test je pokazao pozitivan rezultat na koronu nakon čega je zvala majku Kristinu da dođe po nju u školu.

Tada je za ovu porodicu započeo začarani krug.

Eva prvo odlazi da uradi PCR test, nakon čega odlazi u karantin dok ne stigne rezultat. Tri dana kasnije saznaje da nema korona virus. Sutradan se vraća u školu i ujutro se brzim testom testira na koronu. Rezultat je bio pozitivan.

– Bilo mi je jako neugodno, stresno. Nisam mogla ništa da učinim – kaže 15-godišnjakinja.

Ista stvar odvijala se nedeljama i to sa istim ishodnom, iako je promenila 30 brzih testova.

1 / 6 Foto: Printscreen/Youtube/Kamera Zwei

Lekari ne znaju šta se događa, a devojčici u početku nko nije verovao. Morala je nekoliko testova da uradi i to uz prisustvo učitelja u školi ili lekara jer joj niko nije verovao.

– Učili su nas da može biti lažno pozitivnih testova, da možemo pogrešno sprovesti test itd. U početku nam niko nije verovao. Poslednjih devet meseci moja ćerka je nekoliko puta bila u karantinu, propustila je velik broj školskih časova i nije mogla ništa da radi sa prijateljima. Jer učestvovanje u javnom životu moguće je samo uz brzi test ili uz drugu dozu vakcine. Mislila sam da to nikad neće završiti jer niko nije mogao pronaći razlog zašto brzi testovi uvek pokazuju da mi je ćerka pozitivna na koronu – govori Kristina.

U međuvremenu je uprava škole 15-godišnjakinju oslobodila obveze testiranja, a ona je primila dve doze vakcine.

– Mislili smo kako će to pomoći i neko vreme je imala svoju slobodu sve dok vlasti nisu uvele pravilo 2G Plus. Sad ponovno sve ispočetka. Eva sad može primiti i treću, odnosno booster dozu a onda ćemo imati mir dok ne dođe pravilo 2G plus – plus sa zvezdicom – kaže s osmehom Evina majka Kristina, prenosi portal "Fenix".

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.