ZATVORENIK POSTAO INTERNET SENZACIJA! Objavljivao snimke kako KUVA iz ćelije, pogledajte šta je sve SPREMAO (VIDEO)
Ilustracija, Foto: Vladimir Sporčić, Ilustracija

NEVEROVATNO

ZATVORENIK POSTAO INTERNET SENZACIJA! Objavljivao snimke kako KUVA iz ćelije, pogledajte šta je sve SPREMAO (VIDEO)

Među jelima koje je on spremao su pileći paprikaš, kari i palačinke, a samo jedan od snimaka pregledan je više od milion puta

Objavljeno:

Zatvoreniku, koji je postao internet senzacija, nakon što je na Tik Toku objavljivao videe iz zatvora na kojima se vidi kako kuva, ukinut je nalog na ovoj društvenoj mreži.

Anonimni mladić objavljivao je na Tik Toku kratke videe na kojima se vidi kako sprema hranu u svojoj ćeliji, a njegov profil na TikToku pod nazivom shotsneverfailing365 privukao je veliki broj pratilaca.

Među jelima koje je on spremao su pileći paprikaš, kari i palačinke, a samo jedan od snimaka pregledan je više od milion puta.

Veruje se da je koristio ilegalni telefon kojim je snimao i aploudovao snimke na internet. Zatvorska služba je navodno upozorila Tik Tok na njegov nalog, a oni su kasnije odlučili da ga ukinu.

Jedan od snimaka na kom anonimni zatvorenik sprema špagete bolonjeze uz pomoć ketlera završio je i na Jutjubu. Na njemu se vidi kako on u ketleru kuva špagete, dok konzervu paradajz sosa otvara turpijom za nokte.

Drugi ketler je iskoristio kako bi dinstao luk i paradajz u koji je zatim dodao začine. Kada je završio sa kuvanjem sve je ubacio u tanjir, a zatim je pratiocima poručio "Prijatno".

(Espreso/Telegraf)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.