OGLASIO SE OTAC MISICE KOJA JE IZVRŠILA SAMOUBISTVO! Otkrio da li je koristila DROGU ili bila depresivna
Misica, Foto: Printscreen/Instagram

TRAGEDIJA

OGLASIO SE OTAC MISICE KOJA JE IZVRŠILA SAMOUBISTVO! Otkrio da li je koristila DROGU ili bila depresivna

Njeni otac i majka su se rastavili kada je Česli bila mlada

Objavljeno:

Očajni otac bivše misice SAD Česli Krist, koja je skočila sa 29. sprata zgrade na Menhetnu u nedelju, rekao je da je ona možda bila depresivna zbog "porodične disfunkcije", kao i da nije koristila drogu ili alkohol.

Rodni Krist (62) rekao je u utorak da je njegova ćerka bila "čista" i da nije imala nikakav problem sa zloupotrebom supstanci.

- Bila je čista, nije uzimala nikakve lekove ili lekove na recept. Ona nikada nije imala problema sa zloupotrebom supstanci - rekao je on za New York Post.

Krist (30) je pronađena mrtva na trotoaru ispred luksuzne zgrade u nedelju oko 7.15. Poslednji put je viđena na terasi na 29. spratu zgrade, a živela je sama u stanu na devetom spratu.

Rodni Krist i njena majka April Simpkins, koji zajedno imaju četvoro dece, rastali su se kada je Česli bila mlada, a njena majka se ponovo udala, rekao je on.

1 / 6 Foto: Printscreen/Instagram

Rodni Krist, poljsko-američki bivši bodibilder, veruje da njena depresija i smrt imaju veze sa "porodičnom disfunkcijom".

Bila je tužna - rekao je on.

Česli je 2020. godine objavila snimak posvećen ocu na Dan očeva. Pričala je o tome kako ju je upoznao sa sportistima i kako joj je pričao priče o svojim danima u bodibildingu. Govorila je i o svom očuhu, i kako su joj obojica bili inspiracija.

Krist je nedavno putovala u Južnu Karolinu kako bi provela praznike sa svojom majkom, zajedno sa braćom i sestrama.

Samo nekoliko sati pre samoubistva, Česli je na Instagramu objavila svoju fotografiju, zajedno sa porukom za koju sada mnogi misle da je bila samoubilačka.

- Možda će vam ovaj dan doneti odmor i mir - napisala je Krist.

Krist je napisala esej prošle godine uoči svog 30. rođendana, u kojem je raspravljala o svojoj borbi sa vremenom, internet trolovima i kako je jednom zamalo radila "do smrti".

Porodica je u nedelju potvrdila smrt saopštenjem.

- Sa velikom tugom delimo vest o smrti naše voljene Česli. Njena svetlost je inspirisala druge širom sveta svojom lepotom i snagom. Brinula je, volela, smejala se i sijala - rekla je njena porodica.

(Espreso/Telegraf)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.