KAKVA BAHATOST! Vozač autobusa ZALUPIO vrata ispred nosa dečaku sa AUTIZMOM, a onda se pojavio "ANĐEO"
Keli i dečak, Foto: Facebook

neverovatno!

KAKVA BAHATOST! Vozač autobusa ZALUPIO vrata ispred nosa dečaku sa AUTIZMOM, a onda se pojavio "ANĐEO"

Otišao je do svog školskog autobusa kao i obično, a vozač ga nije sačekao

Objavljeno:

Keli Mekivat (38) iz Liverpula objavila je na lokalnoj Fejsbuk grupi da pokušava da pronađe “ženu anđela” koja je pomogla njenom autističnom sinu Nejtanu na putu do škole.

Mamu je, naime, oduševila ljubazna neznanka koja je pomogla njenom 12-godišnjem sinu na autobuskoj stanici.

Nakon što se pozdravio sa majkom, Nejtan je stigao do autobuske stanice gde je već bio školski autobus. Keli tvrdi da je pokucao na bočnu stranu autobusa, ali se vozač nije obazirao, krenuo je i ostavio njenog sina.

Nejtan, koji ima autizam, tada je postao uspaničen i uznemiren, prenosi Liverpool Echo.

– Otišao je do svog školskog autobusa kao i obično, a vozač ga nije sačekao. Nejtan je počeo da paniči, ima mnogo anksioznosti zbog svog autizma i kada je bio uznemiren pokušavajući da shvati šta da radi, žena mu je prišla i razgovarala sa njim – kazala je Keli.

Ona mu je tom prilikom dala dve funte kako bi platio autobus na redovnoj liniji i stigao do škole.

– Nejtan me je pozvao i rekao mi šta se dogodilo. Pitao je da li može da dođe do javnog autobusa i bila sam nervozna jer nikad nije koristio usluge javnog prevoza osim školskog autobusa. Pitala sam ga da li zna gde da siđe i on je to uradio. Prvi put je sam došao u školu – kazala je ona i potom zahvalila nepoznatoj ženi.

– Ne mogu dovoljno da zahvalim dami za ono što je uradila. Neverovatno je znati da su ljudi tu da pomognu mom dečaku kada mu zatreba. Samo želim da joj se zahvalim i da joj kažem da mema pojma koliko će ovo doprineti njegovom samopouzdanju i nezavisnosti. Ti si apsolutni anđeo – kazala je Keli.

Ubrzo se javila dotična gospođa po imenu Pamela Foks.

– Oh, ovo sam bila ja… Razmišljala sam o njemu ceo dan. Pokušala sam da zaustavim autobus kada sam ga videla kako trči, ali je autobus jednostavno otišao. Videla sam da je u panici i tako sam srećna što je bezbedno stigao u školu. Malo sam popričala sa njim, on je divan dečak i toliko me podseća na mog sina koji je istih godina, samo druga škola. Drago mi je da je dobro – navela je Pamela.

Bonus video:

03:31

Bolnica Kruševac

(Espreso/Mirror)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.