BELA KUĆA BOGATIJA ZA JEDNOG ČLANA! Prva dama PREDSTAVILA Vilou, Komander dobija društvo! (FOTO)
Džo i Džil Bajden, Foto: Profimedia

čestitke!

BELA KUĆA BOGATIJA ZA JEDNOG ČLANA! Prva dama PREDSTAVILA Vilou, Komander dobija društvo! (FOTO)

Vilou sada deli Belu kuću sa Komanderom, čistokrvnim štenetom nemačkog ovčara, koje su Bajdenovi usvojili u decembru prošle godine

Objavljeno:

Prva dama Džil Bajden predstavila je dugo očekivanu porodičnu mačku Bajdenovih.

Ona je kratko ošišana, dvogodišnja siva tabi mačka po imenu Vilou. Ime je inspirisano rodnim gradom prve dame Vilou Grouv u Pensilvaniji.

Bajden je prvi put sreo Vilou u kampanji 2020. godine, prema informacijama koje je dao sekretar za štampu prve dame Majkl LaRosa, kada je mačka skočila na binu, a vlasnici farme na kojoj se održavao događaj primetili su "momentalnu povezanost" koju su imali.

"Vilou će se smestiti u Beloj kući sa njenim omiljenim igračkama, poslasticama i mnogo prostora za njuškanje i istraživanje", rekao je LaRosa u saopštenju.

Vilou sada deli Belu kuću sa Komanderom, čistokrvnim štenetom nemačkog ovčara, koje su Bajdenovi usvojili u decembru prošle godine.

Džo Bajden pas
foto: Profimedia

Voljeni nemački ovčar Bajdenovih, Čemp, umro je u junu u 13. godini. Njihov drugi nemački ovčar po imenu Mejdžor, živi daleko od Bele kuće nakon nekoliko agresivnih incidenata sa tamošnjim osobljem.

Džo Bajden pas
foto: Profimedia

"Nakon konsultacija sa trenerima pasa, stručnjacima za ponašanje životinja i veterinarima, porodica je odlučila da sledi kolektivnu preporuku stručnjaka da bi za Mejdžora bilo najbezbednije da živi u mirnijem okruženju sa porodičnim prijateljima", rekao je LaRosa za CNN, napominjući da odluka o preseljenju Mejdžora nije bila reakcija na konkretan incident, već dolazi nakon "nekoliko meseci razmatranja" porodice Bajden i "razgovora sa stručnjacima".

Poslednji put kada se u Beloj kući nalazila mačka kao ljubimac bilo je za vreme administracije Džordža Buša, azvala se Indija.

Bonus video:

03:31

Bolnica Kruševac

(Espreso/CNN)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.