DEČAK (15) OSTAO BEZ BRADAVICA! Tinejdžer izgubio deo TELA nakon SULUDOG IZAZOVA, otpale čim ih je DOTAKAO
Ilustracija, Foto: Profimedia

AU!

DEČAK (15) OSTAO BEZ BRADAVICA! Tinejdžer izgubio deo TELA nakon SULUDOG IZAZOVA, otpale čim ih je DOTAKAO

Svima je postalo jasno da nešto nije u redu kada je počeo da krvari

Objavljeno:

Jedan je tinejdžer (15) iz Liverpula je zauvek ostao bez bradavica nakon što je prihvatio suludi izazov svojih prijatelja, prenosi Miror.

Učenik, čiji identitet nije otkriven, presvlačio se nakon časa fizičkog, kada mu je prišao drug i izazvao ga da isprazni dva dezodoransa na svoje bradavice. Nije poznato odakle mu takva ideja, niti je jasno zašto je ovaj 15-godišnjak pristao na sumanutu ideju.

– Prislonio mi je dezodorans na bradavicu i nije bilo nešto strašno. Prvo me je peklo, pa sam osetio hladnoću, a onda i slabiji bol. Kad su se dezodoransi ispraznili, lagano sam pokušao da pomerim moje bradavice, ali one su otpale – rekao dečak, koji je nakon svega toga otišao na sledeći čas, kao da se ništa nije dogodilo.

Međutim, svima je postalo jasno da nešto nije u redu kada je počeo da krvari.

– Sedeo sam na času nemačkog jezika i gledao svoja posla, dok su svi ostali gledali u mene. “Matori, imaš krv na košulji”, viknuo mi je neko od njih i tada sam primetio kako krvarim iz mesta gde su mi pre bile bradavice. Profesor je hteo da me pošalje kod naše medicinske sestre, ali rekao sam mu da sam dobro – priča nepromišljeni tinejdžer.

Za kraj je poručio svima da ne pokušavaju da ga kopiraju.

– To je bilo glupo sa moje strane. Prihvatio sam izazov i sada nemam bradavice. Čak mi se i moja devojka smeje – rekao je za kraj.

Bonus video:

00:42

Pogledajte kako se Novak pričestio u Hramu Svetog Save

(Espreso/Mirror)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.