IMA 29 GODINA I POSTALA JE MAMA DEVOJCI OD 19: A pre toga su imale POSEBAN ODNOS! (VIDEO)
Majka i ćerka, Foto: Printscreen/TikTok/krystlekayturekrystlekayture · 2021-7-24 We did this exact dance a year ago and clearly we have not improved. ? #XfinityFanthem #stepdaughter #stepmom #viral Ice Me Out - Kash Doll We did this exact dance a year ago and clearly we have

sudbina

IMA 29 GODINA I POSTALA JE MAMA DEVOJCI OD 19: A pre toga su imale POSEBAN ODNOS! (VIDEO)

Na TikToku je podelila video u kojem je podelila svoju priču te šokirala brojne korisnike.

Objavljeno:

Kristl Kejtur (29) kao tinejdžerka radila je kao dadilja i čuvala mnogo dece. No, kako piše Mirror, sve se promenilo kada se zaljubila i udala za jednog tatu, koji je 20 godina stariji od nje i kojem je čuvala ćerku.

Na TikToku je podelila video u kojem je podelila svoju priču te šokirala brojne korisnike. Bivša dadilja objasnila je da je sa suprugom šest godina, a tri u braku te da je on bio razveden kada su se upoznali i zaljubili jedan u drugog. Osim novog supruga,ona je dobila i poćerku, devojčicu kojoj je nekada bila dadilja i koja sada ima 19 godina. "Iako ona biološki nije moja - ona je moja devojčica i ja je volim", tvrdi Kristl.

@krystlekayture We did this exact dance a year ago and clearly we have not improved. ? #XfinityFanthem #stepdaughter #stepmom #viral ♬ Ice Me Out - Kash Doll

Dodala je i da ima vlastitog sina, iz prethodne veze, nakon što je rodila s 18 godina, ali i da njen suprug ima sjajan odnos s njim te ga je prihvatio kao vlastitog sina.

Njen video brzo je postao viralan na društvenim mrežama i prikupio više od dva miliona pregleda, a mnogi korisnici u komentarima našalili su se o njihovom braku. “Uvek padnu na dadilju”, komentarisala je jedna korisnica, dok je druga dodala: “I sada čuvaš njegovu ćerku potpuno besplatno.”

(Espreso/VL)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.