KAKVA TRANSFORMACIJA! Stari kombi pretvorila u pravi mali RAJ, pogledajte kako izgleda! (VIDEO)
Amélise Burr, Foto: Printscreen/TikTok/ameinavan

vau!

KAKVA TRANSFORMACIJA! Stari kombi pretvorila u pravi mali RAJ, pogledajte kako izgleda! (VIDEO)

Otkrila je i koliko ju je celi projekat stajao. Naime, stari kombi tiktokerka je platila 5000 funti, a za uređenje enterijera je potrošila 2000 funti

Objavljeno:

Tiktokerka Amélise Burr iz Velike Britanije na toj je društvenoj mreži objavila video u kojem je pokazala kako je stari kombi pretvorila u ružičasti dom. Ispričala je da joj je za to trebalo godinu i po dana.

"Kuhinjsku radnu ploču sam napravila od drveta s paleta koje sam dobila besplatno. Malo sam ih izbrusila pa dodala ružičaste pločice koje sam platila 14 funti", ispričala je 21-godišnja Amélise i dodala da je ostali nameštaj napravila od materijala koje je pronašla na putu. Tako je, na primer, na prilazu nečije kuće pronašla aluminijumske letvice koje su joj poslužile za okvir kreveta.

Napravila je i ventilaciju i tuš-kabinu. Amélise kaže da je ideju dobila tokom pandemije, kad se s posla u planinarskoj kući u Francuskoj morala vratiti kući nakon što joj je baka umrla.

Otkrila je i koliko ju je celi projekat stajao. Naime, stari kombi tiktokerka je platila 5000 funti, a za uređenje enterijera je potrošila 2000 funti. Ljudi su joj u komentarima na TikToku poručili da im se njena ideja jako sviđa i da je predivno uredila svoj dom na točkovima.

Bonus video:

01:52

Željko Vasić održaće koncert 28. januara u Kombank Dvorani

(Espreso/Index.hr)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.