ZATRUDNELA JE SA LJUBAVNIKOM: Otkrila je kako izgleda imati TAJNO DETE!
Ilustracija, Foto: Profimedia

užas

ZATRUDNELA JE SA LJUBAVNIKOM: Otkrila je kako izgleda imati TAJNO DETE!

Viđaju se poslednjih pet godina i imaju trogodišnju ćerku

Objavljeno:

Mislila je da će svi biti sretni ako kaže da je zatrudnela sa svojim suprugom, ali dogodilo se upravo suprotno.

- Moj ljubavnik i ja imamo tajno dete. Sve što želi je da može da upozna svoju ćerku i da zna da je on njen otac. Ali moram da se pretvaram da je dete mog muža i da stres muči mog ljubavnika. Pao je u depresiju i počeo da pije - napisala je žena za The Sun. Viđaju se poslednjih pet godina i imaju trogodišnju ćerku. Iako su oboje u nesrećnim brakovima, imaju porodice koje ne mogu da napuste. Njen muž je imao neurodegenerativnu bolest, pa bi bilo okrutno ostaviti ga samog i uzeti decu, dok je supruga njenog ljubavnika jasno dala do znanja da, ako je ikada ostavi, nikada više neće videti svoju decu.

1 / 4 Foto: Profimedia

- Zatrudnela sam sa ćerkom mog ljubavnika kada nam je pukao kondom. Neko vreme sam razmišljala o abortusu, ali nisam mogla. Moj muž je izgledao toliko uzbuđen zbog mogućnosti da imam još jednu bebu da sam mislila da mogu da kažem da je njegova i da bismo svi bili srećni. Nisam imala pojma koliko će moj ljubavnik biti pogođen - nastavila je.

Stalno joj kupuje poklone i traži da vidi njene slike svaki put kada se nađu, a ona takođe želi da zna ko joj je pravi otac. Ona misli da bi njen muž mogao da prihvati da ima aferu jer sada ne može da ima seks, ali nije mogao da podnese gubitak svoje ćerke. Ona mu je jedina sreća ostala, a istina bi ga uništila.

- Ovo je strašna situacija i, nažalost, nema lakih odgovora. Iako bi vam istina mogla olakšati život i omogućiti vašem ljubavniku da uspostavi vezu sa vašom ćerkom, ona bi takođe uništila mnoge živote. Na kraju krajeva, vaša ćerka zaslužuje da zna ko joj je pravi tata - počela je odgovor psihoterapeuta Deidre.

- Nešto mora da se promeni, jer vaš ljubavnik misli da je čuvanje vaše veze i postojanja njegove ćerke u tajnosti previše za njega i da mu je potrebna pomoć i podrška. Zamolite ga da razgovara sa nekim u poverenju, lekar opšte prakse je dobar prvi korak – zaključio je stručnjak.

(Espreso / The Sun)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.