"NE DOZVOLJAVAJU DECI DA BUDU PRIJATELJI SA MOJOM": Ne sviđa im se kako IZGLEDA, govore da OBOŽAVA SOTONU! (FOTO)
Alt Džodi, Foto: Printscreen/Instagram/alt_jodie

JEDINSTVENOST

"NE DOZVOLJAVAJU DECI DA BUDU PRIJATELJI SA MOJOM": Ne sviđa im se kako IZGLEDA, govore da OBOŽAVA SOTONU! (FOTO)

Istakla je da se njen jedinstveni izgled ističe jer živi u tako maloj zajednici, i tako se izdvaja od svih ostali

Objavljeno: 12:06h

Manekenka Alt Džodi radila je u nizu alternativnih snimanja na kojima pozira kao vampir, viking ili sirena. Zbog njenog specifičnog izgleda, okolina je gleda sa čuđenjem.

"Ja sam gotičarka i drugi roditelji ne dopuštaju svojoj deci da budu prijatelji s mojom, požalila se manekenka Džodi iz Peblesa u Škotskoj. Ona radi kao model, ali često pozira u kostimima vampira, vikinga ili sirena. Zbog specifičnog izgleda, koji neguje i privatno, izopštena je pred školskim vratima. Rekla je da drugi roditelji ne dopuštaju svojoj deci da budu prijatelji s njeom decom, jer ona izgleda zastrašujuće.

Džodi ima dvoje dece, ćerku od šest godina i trogodišnjeg sina, a žive zajedno u maloj zajednici. Odmah je prepoznatljiva u okolini, zbog svojih jedinstvenih tetovaža, pirsinga i crvenih dreadlocksa, a zbog toga je izbegavaju građani. Rekla je da su drugi roditelji zabranili svojoj deci da budu prijatelji s njenom i kaže da uvek stoji sama kada ih uzima iz škole: "Često se susrećem sa negativnim pogledima, pogotovo kada idem u kupovinu ili u park. Mislim da to može izgledati prilično zastrašujuće za ljude koji nisu edukovani o tome, što mogu da razumem", priča Alt.

Kažu joj da je sigurno obožavatelj sotone, što nije istina. "To nema veze s verom, to je sloboda izražavanja", objašnjava ona. "To je jednostavno žalosno jer i moja deca su izložena tom negativnom načinu razmišljanja, odnosno nekakvom oprezu prema ljudima koji su drugačiji", istaknula je. Kada vas ljudi ne poznaju, skloni su da sude o vama, kao što je suđenje knjige po koricama. "Nisam čudna, samo nosim čudan izgled".

Smatra da to nije negativna stvar, veruje da je sve u percepciji i poput umetnosti - možda oni to ne razumiju, ali to je ok. "Učim svoju decu da se moraju lepo odnositi prema svima, čak i ako izgledaju malo drugačije. Ne želim da misle da ne mogu biti ono što jesu ili žele. Ponekad se dogodi i da me gledaju kao da sam ukrala svoju decu", kaže . Istakla je da se njen jedinstveni izgled ističe jer živi u tako maloj zajednici, i tako se izdvaja od svih ostalih. Dodaje kako to ne vole svi u gradu, i kako joj nije nije baš prijatno zbog toga.

(Espreso/Mirror)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.