SAZNAO JE DA MU JE SUPRUGA NIMFOMANKA, ALI TU NIJE BIO KRAJ: Život mu se RASPAO, nije znao ŠTA ga je SNAŠLO!
Ilustracija, Foto: Profimedia

IZNENAĐENJIMA NIKAD KRAJA...

SAZNAO JE DA MU JE SUPRUGA NIMFOMANKA, ALI TU NIJE BIO KRAJ: Život mu se RASPAO, nije znao ŠTA ga je SNAŠLO!

Iako nikada nije mogao dokazati, zna da je tokom cele njihove veze bila neverna i nalazila se s drugim muškarcima

Objavljeno:

– Uprkos tome što sam u srećnom braku već 20 godina, ne mogu se nositi sa supruginom zavisnoćšu o seksu. Tokom prvih godina našeg braka znao sam da je redovno neverna, ali nisam imao dokaz. Kad god bih se suočio s njom, rekla bi da je sve u mojoj glavi – napisao je jedan muškarac za The Sun.

Uvek su imali vrlo zdrav seksualni život, iako imaju troje dece. Pre nekoliko godina, kolega s posla rekao mu je da je video njegovu suprugu s nepoznatim muškarcem i tada mu je sve priznala.

Rekla mu je da je imala nekoliko veza s bogatim muškarcima jer joj je nedostajao luksuzan život.

Seks
foto: Profimedia

– Ali, ono što me najviše uništilo bilo je njeno priznanje da je zavisna o seksu s nekim novim. Obećala je da se to više nikada neće ponoviti, a verujem da nije. Pristala je na terapiju i imala je redovno savetovanje. Mislio sam da smo na puno boljem mestu. Međutim, s vremena na vreme na internetu traži muškarca za seks i kaže da je to za "nas" iako zna da ne želim biti ni s kim drugim – nastavio je.

Takođe zna da je slala poruke svom prijatelju govoreći kako bi htela imati seks s njim. Jednostavno ne zna šta da napravi više. Ako kaže da zna šta namerava, jednostavno će mu reći da ne bi trebao zabadati nos.

Oseća da nema poštovanja prema njemu.

– Saznanje da vaša supruga ima zavisnost od seksa može biti bolno i razorno otkriće. Znala je da će vas povrediti to što radi. Život sa zavisnikom je izazovan te ima svoje emocionalne zahteve. Razgovarajte kako biste mogli ponovno otkriti svoju ljubav i poverenje, ali ona mora biti 100 posto uključena i prestati slati poruke drugim muškarcima – odgovorila mu je Deidre.

1 / 4 Foto: Profimedia

(Espreso / The Sun)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.