PRIZNALA ŠTA JE RADILA DOK SU JOJ DECA BILA U ŠKOLI, PERVERZNO JE I PRLJAVO: Poznata DAMA ŠOKIRALA SVE! (FOTO)
Vista, Foto: Printscreen/Instagram/Vistawife

sočni detalji iz svingerskog života

PRIZNALA ŠTA JE RADILA DOK SU JOJ DECA BILA U ŠKOLI, PERVERZNO JE I PRLJAVO: Poznata DAMA ŠOKIRALA SVE! (FOTO)

Nova besplatna platforma za pretplatu - pod nazivom FanFudge - omogućava obožavaocima da upute video pozive svojim omiljenim kreatorima

Objavljeno: 18:28h

Britanska „najpoznatija svingerka“ pokrenula je svoju sopstvenu kinki veb stranicu inspirisanu OnliFensom.

Nova besplatna platforma za pretplatu - pod nazivom FanFudge - omogućava obožavaocima da upute video pozive svojim omiljenim kreatorima. Svingerka poznata kao Vista Vife pokrenula je kompaniju sa svojim mužem nakon što je njena popularnost porasla prošle godine.

Ranije je govorila o spavanju sa drugim parovima dok su njena deca bila u školi. Cilj je bio da svingeraj bude manje tabu - a sada se nada da će seksualnim radnicima dati novi način zarade.

Objašnjavajući ideju koja stoji iza FanFudge-a, rekla je: „To je slična platforma kao OnliFens gde kreatori sadržaja mogu da pokažu svoj talenat. Kreatori na FansFudge-u mogu videti i telefonirati svoje fanove kako bi se mogli povezati sa njima na potpuno drugačiji način i na dubljem nivou nego što to može da ponudi bilo koja druga platforma.

Njen muž je dodao: „Već smo videli mnogo kreatora kako hrle na platformu i mislim da mogu da vide potencijal. "

Par iz Linkolnšira, ima druge „tradicionalnije“ poslove, ali i dalje uspevaju da zarade hiljade mesečno na OnliFens-u. Zajedno su još od tinejdžerskih dana, a pre četiri godine pokušali da začine svoj seksualni život.

Vista Vajf je ranije govorila o svom prvom svingerskom iskustvu. Proveli su vreme upoznajući drugi par preko poruka i video ćaskanja pre nego što su pristali da se sretnu.

Ona se priseća: „Bila sam tako nervozna i samo smo proveli vreme uveravajući jedno drugo i uveravajući se da nam je svima prijatno. Nisam bila ni sa kim otkako smo se moj muž i ja upoznali, tako da je to bio šok. Ali kada sve počne, sve ostalo nestaje, a trenutak preuzima.”

(Espreso /Dailystar)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.