NEVEROVATNA TRANSFORMACIJA: SMRŠALA 57 kilograma, a NIJE se odrekla HAMBURGERA i PASTE! (FOTO)
Holi, Foto: Printscreen/Instagram/hollyg_myjourney

SAVRŠENA LINIJA

NEVEROVATNA TRANSFORMACIJA: SMRŠALA 57 kilograma, a NIJE se odrekla HAMBURGERA i PASTE! (FOTO)

Ono što je zanimljivo jeste da se nije odrekla stvari koje voli, ali je imala plan i izračunala je koliko kalorija može da pojede

Objavljeno:

Holi Gerati (28) je majka troje dece iz Halifaksa u Zapadnom Jorkširu i izgubila je gotovo polovinu svoje nekadašnje kilaže.

Holi je započela sa mršavljenjem 2018. godine i do sada je skinula 57 kilograma. Ono što je zanimljivo jeste da se nije odrekla stvari koje voli, ali je imala plan i izračunala je koliko kalorija može da pojede: "Umesto da jedete u Mekdonaldsu, možete da napravite svoj Big Mek i tako ćete uneti upola manje kalorija. Isto važi za kari, pirinač, nan hleb, mogu da sadrže oko 730 kalorija umesto duplo više kad uzimate u brzoj hrani", kaže ona.

Rekla je da je dodala u svakodnevni jelovnik zdrave namirnice: "Počela sam da jedem više voća i povrća, više sam se kretala i planirala sam šta ću grickati tokom dana da se ne bih prejedala. Takođe, pripremam pastu, kari sa pirinčem, burgere, ali pravljene kod kuće", otkrila je. .

Holi je motiv za mršavljenjem našla u svojoj deci, jer je primetila da nije mogla da prati svoje troje dece (8, 6 i 2 godine) u igranju i svakodnevnim obavezama, a u autobusu je morala da sedi na dva sedišta.

(Espreso/Super žena)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.