DOBIO PREMIJU NA LOTO IZVLAČENJU, A ONDA GA ZADESILA GORKA SUDBINA!
Loto, Foto: Printscreen

užas

DOBIO PREMIJU NA LOTO IZVLAČENJU, A ONDA GA ZADESILA GORKA SUDBINA!

Ne želeći da ga zadesi ista sudbina, muškarac i njegova supruga odlučili su da dva miliona ulože u biznis, a preostala dva će iskoristiti za kupovinu stana

Objavljeno:

Jedan korisnik na Reditu tvrdi da je osvojio loto premiju od skoro 5 miliona evra, ali nakon što je priznao da neće podeliti svoj novac, njegova porodica ga se odrekla.

Objasnio je da su on i njegova supruga povremeno kupovali srećke iz zabave i da nisu slutili da će osvojiti ovaj neverovatan dobitak, ali imali su neviđenu sreću.

– Nakon što smo otplatili sve naše dugove (studentski krediti, hipoteka za kuću, kredit za auto) ostalo nam je još dosta novca. U slučaju da ne znate, 70 posto dobitnika lutrije propadne nakon nekoliko godina – napisao je on.

Ne želeći da ga zadesi ista sudbina, muškarac i njegova supruga odlučili su da dva miliona ulože u biznis, a preostala dva će iskoristiti za kupovinu stana.

ODLIČNE VESTI Povećanje plata za 50 posto

– Kad sam rekao porodici, mislio sam da će im prva reakcija biti uzbuđenje zbog mene i da će biti srećni što sam finansijski odgovaran s novcem. No, oni su počeli da pričaju o velikom porodičnom putovanju i kako ću im otplatiti sve dugove koje imaju – ispričao je muškarac.

Objasnio im je da je pet miliona evra velika svota, ali je rekao da im neće dati novac, nakon čega su mu saopštili da nije dobrodošao u porodicu i da više nikad ne bi trebalo da razgovara s njima.

DRŽAVA DAJE NOVIH 5.000 DINARA Evo kako da se prijavite

Mišljenja na Reditu su podeljena.

– Više nisi dobrodošao u porodicu jer im nisi dao svoj novac? Baš grozno – napisao je jedan korisnik.

– Vaša porodica je pokazala da krv nije gušća od novca – komentarisao je drugi.

(Espreso/Alo)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.