SKRIVENIM KAMERAMA ŠPIJUNIRA BIVŠEG MUŽA I NJEGOVU NOVU DEVOJKU! Muškarac ŠOKIRAN, ne zna koji POTEZ da napravi
Ilustracija, Foto: Profimedia

šokantno!

SKRIVENIM KAMERAMA ŠPIJUNIRA BIVŠEG MUŽA I NJEGOVU NOVU DEVOJKU! Muškarac ŠOKIRAN, ne zna koji POTEZ da napravi

Od početka njihove veze je ljuta što je on dete upoznao sa novom devojkom

Objavljeno:

Jedan je muškarac anonimno na Reddit-u ispričao kako se nedavno šokirao kad je saznao da njegova supruga Kler skrivenim kamerama špijunira svog bivšeg muža i njegovu novu devojku.

Objasnio je da je bivši njegove supruge; koji je ujedno i otac njenog deteta; pre osam meseci počeo da izlazi sa drugom ženom, što je njegovu suprugu zgrozilo pa mu je, dok nije bio kod kuće, po stanu postavila tajne kamere kako bi pratila kako se nova devojka ophodi prema njihovom šestogodišnjem sinu.

- Od početka njihove veze je ljuta što je on dete upoznao sa novom devojkom - ispričao je muškarac na Reddit-u, zbog čega je, kaže, čak zahtevala i da ona s njom nađe i sama vidi kakva je, no sad je otišla korak dalje.

- To s kamerama me razljutilo jer mislim da je to potpuna povreda privatnosti, a kad sam joj to i rekao odgovorila je da bi svaka 'dobra majka' tako postupila i da je to samo privremeno dok ne vidi je li devojka 'u redu' - ispričao je, a kad joj je zapretio da će sve reći njenom bivšem, napala ga je da mu nije stalo do njenog sina.

- Moraš mu reći. To je protivzakonito i možeš upasti u nevolje ako znaš i ništa ne poduzmeš! - napisao mu je jedan korisnik, a i drugi su se složili da bi, ako se situacija među njima zakomplicira, mogao imati i pravnih problema. -

Ja bih preispitao da li da ostanem u braku sa ženom koja je to spremna raditi. Cilj ne opravdava sredstva! - odgovorio je drugi, dok su neki ženino ponašanje čak protumačili s tim da još nije prebolela svog bivšeg muža, prenosi The Sun.

Bonus video:

05:50

Miloš Ninković: Ambasada dobija gnusne poruke australijskih državljana

(Espreso/The Sun)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.