ZADOVOLJAVALA ZA NOVAC, A SADA PLAČE ZBOG GOLIH FOTKI: Guši se u suzama ne zbog BRUKE, već iz OVOG razloga!
Loti Mos, Foto: Printscreen/Instagram/lottiemossxo

au!

ZADOVOLJAVALA ZA NOVAC, A SADA PLAČE ZBOG GOLIH FOTKI: Guši se u suzama ne zbog BRUKE, već iz OVOG razloga!

Loti je počela slično kao i njena starija sestra i potpisala je ugovor sa agencijom Storm menadžment, koja je lansirala Kejtinu karijeru dok je bila tinejdžerka

Objavljeno: 21:54h

Influenserka i zvezda na sajtu za odrasle “OnlyFans” Loti Mos pojavila se u suzama pred svojim fanovima na društvenim mrežama nakon što je njen bivši “prijatelj” objavio neke od njenih pikantnih fotografija, kao i broj njenog telefona.

Ova 23-godišnjakinja, koja je inače sestra čuvene Kejt Mos, supermodela iz Velike Britanije, bivšeg partnera nazvala je „zlim ljudskim bićem“ i tvrdila da je nagovarao druge ljude da procure njen ekskluzivni sadržaj i podele ga sa Lotinom majkom na Instagramu.

Ona je dodala da su već krenuli da stižu telefonski pozivi od stranaca.

Loti je počela slično kao i njena starija sestra i potpisala je ugovor sa agencijom Storm menadžment, koja je lansirala Kejtinu karijeru dok je bila tinejdžerka.

Međutim, onda u junu prošle godine otvara nalog na sajtu i počinje da prodaje svoje gole fotografije po cenama do čak 1.000 funti (oko 1.200 evra). Za kratko vreme zaradila je ogromno bogatstvo koje se, po listu San, procenjuje na oko 66 miliona evra. Ranije je otkrila da na sajtu zarađuje oko 83.000 evra mesečno .

Loti dozvoljava da se neki od njenih sadržaja gledaju besplatno, a mogu se naći i na Instagramu. Fanovi mogu da plate mesečnu pretlatu od 14 funti za dodatni sadržaj preko OnlyFans-a, dok eksplicitni snimci koštaju i do 1000 funti i nisu uključeni u pretplatu. Ona takođe ispunjava „lične zahteve“ za 50 funti.

Bonus video:

38:11

USIJANJE 07.01.2022.

(Espreso/Objektiv)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.