SPEKTAKULARAN SNIMAK KOJI ĆE VAS OSTAVITI BEZ DAHA: Koze i OVCE pozivaju na VAKCINACIJU! (VIDEO)
Špric, Foto: Printscreen/Youtube/CBSMiami

kakva ideja!

SPEKTAKULARAN SNIMAK KOJI ĆE VAS OSTAVITI BEZ DAHA: Koze i OVCE pozivaju na VAKCINACIJU! (VIDEO)

Naime, snimci iz vazduha snimljeni iznad polja u Šneverdingenu, južno od Hamburga, prikazuju oko 700 ovaca i koza koje su načinile džinovski špric

Objavljeno:

Kako inspirisati skeptike i antivaksere da prime vakcinu protiv koronavirusa? Neki u Nemačkoj se nadaju, da ako već ne mogu ljudi to da učine, možda mogu životinje.

Naime, snimci iz vazduha snimljeni iznad polja u Šneverdingenu, južno od Hamburga, prikazuju oko 700 ovaca i koza koje su načinile džinovski špric.

Pastir Vibke Šmit-Kočan rekao je lokalnim medijima da su organizatori nacrtali špric na livadi, a potom linije posuli hlebom, koji je namamio životinje u ovakav položaj, prenosi Vašington post.

Organizator Hanspeter Etzold, koji često radi sa pastirima, preduzećima i životinjama na vođenju timbildinga, rekao je da je cilj ove ideje da dopre do svesti onih koji su i dalje skeptični prema vakcinaciji.

– Ovce su tako simpatične životinje, možda bi mogle bolje da prenesu poruku. Mi smo u ovome zajedno na globalnom nivou i iz ovoga izlazimo samo zajedno – Etzold, prenosi AP.

On je dodao da prikaz “ovčjeg i kozjeg šprica” takođe utiče na emocije ljudi.

Ovaj nekonvencionalan potez inspirisan je pojačavanjem napora borbe usled pojave omikrona soja koronavirusa, koji se proširio kako u Nemačkoj, tako i u ostalim krajevima sveta.

(Espreso/Washington post)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.