Ljubavnica mog muža mi je otkrila da me on vara, a onda je usledila ŠOK poruka iz banke
Ljubavnica, Foto: Profimedia

AFERA NA POSLU

Ljubavnica mog muža mi je otkrila da me on vara, a onda je usledila ŠOK poruka iz banke

Posle saznanja da njen suprug ima ljubavnicu, usledile su još gore vesti

Objavljeno:

Da se loše stvari dešavaju u serijama, uverila se i Britanka koja je za kratko vreme doživela dva ogromna i veoma neprijatna iznenađenja u braku.

– Ja imam 32, a moj muž 34 godine. U braku smo 12 godina i imamo dva sina. Nedavno sam doživela neverovatan šok kada me je kontaktirala koleginica mog muža i ispričala da njih dvoje imaju aferu – priča žena i dodaje:

– Poslala mi je kopije njihovih poruka koje su razmenjivali preko Fejsbuka. Ja joj nisam poverovala u prvom trenutku, a onda je ona do detalja opisala mladež u obliku meseca koji moj suprug ima na zadnjici.

– Kada sam se suočila sa njim, on je na početku sve negirao, ali kada sam mu pokazala poruku o mladežu, nije imao izbora i priznao mi je sve. Ispostavilo se da su se njih dvoje viđali u periodu od šest meseci, i bili su zajedno na svakom poslovnom putovanju – objašnjava ona.

– Muž tvrdi da je on raskinuo sa njom, a kada je ona pokušala da obnovi vezu, on ju je odbio. Besna ljubavnica je potom, da bi mu se osvetila, sve meni ispričala. Mislila sam da se moj svet srušio u tom trenutku, ali grdno sam pogrešila jer čekala me je još veća izdaja – navodi Engleskinja.

– Da stvari budu još gore, pobrinuo se suprug koji je za svoju aferu okrivio… drogu. Zanemela sam kada sam iz banke dobila poruku o čestim podizanjima novca sa našeg zajedničkog računa. Tek tada sam shvatila da on šest godina krije od mene da se drogira, i da narkotike plaća našim zajedničkim novcem. Ionako se mučimo svakog meseca da sastavimo kraj sa krajem, a ovo je bio bolan udarac – priznaje žena.

– Kada sam ga pitala zašto me je prevario, nije umeo da mi odgovori. Ne želim da rasturim našu porodicu, ali kako da mu verujem posle svega. Čak i da je istina da je raskinuo sa njom, on će nastaviti da se drogira. Kako bih uopšte mogla da mu oprostim – pita se Britanka.

Bonus video:

00:07

Espreso čestitke: Sanja Stojanović

(Espreso/The sun)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.