SPREMAO POKOJNIKA ZA POGREB, PREKRSTIO MU RUKE I ZATVORIO KOVČEG: Ujutru je zatekao nešto JEZIVO (VIDEO)
Sahrana, Foto: Filip Plavčić

UŽAS

SPREMAO POKOJNIKA ZA POGREB, PREKRSTIO MU RUKE I ZATVORIO KOVČEG: Ujutru je zatekao nešto JEZIVO (VIDEO)

Porodica je potom stigla u kapelu, oprostila se s voljenom osobom koja je preminula, a po njihovom odlasku, Stejn je krenuo da zatvori kovčeg

Objavljeno:

Portal “Unexplained Mysteries” odabrao je 100 najjezivijih priča u 2021. godini, a titulu najstrašnije ponelo je priznanje pogrebnika Mortija Stejna, kog su u martu njegovi pratioci na TikToku upitali da li veruje u postojanje duhova, kao i to da li je ikad imao bliski kontakt sa njima.

Na jezu mnogobrojnih, Stejn je odgovorio da je tokom karijere doživeo niz neobjašnjivih iskustava, a pred kamerom je ispričao šta mu je bilo najjezivije i najupečatljivije.

– Pripremao sam pokojnika za poslednji pozdrav. Obukao sam mu sako, pobrinuo se da mu lepo stoji, te sam, baš kao što to uvek činim, stavio njegovu desnu ruku preko leve – kazao je pogrebnik.

Porodica je potom stigla u kapelu, oprostila se s voljenom osobom koja je preminula, a po njihovom odlasku, Stejn je krenuo da zatvori kovčeg.

Tu je, međutim, doživeo nešto neobjašnjivo.

– Tada sam primetio da se leva ruka nalazi preko desne, pa sam vratio desnu ruku vratio preko leve, zatvorio kočeg, zaključao ga i otišao kući – ispričao je Stejn.

Sve je bilo u najboljem redu dok ujutru ponovo nije došao na posao i “susreo se” sa dotičnim preminulim.

– Sutradan sam prvi stigao u pogrebno poduzeće, otključao kovčeg, i opet zatekao levu ruku preko desne. Da, u teoriji je moguće da je neko pokušao da se našali sa mnom, ali lično sam i danas uveren da je u pitanju bio duh – prepričao je Stejn iskustvo posle kog niko nije ostao imun.

Snimak je vrlo brzo postao viralan i preplavio društvene mreže i većinu svetskih portala, a koliko je pažnje izazvala njegova priča, dovoljno govori činjenica da ju je “Unexplained Mysteries” izabrao za najstrašniju.

(Espreso / Objektiv)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.