ZARAĐUJE MASNE PARE, A KAO FRIZERKA JE JEDVA SASTAVLJALA KRAJ SA KRAJEM: Pogađajte čime je POČELA DA SE BAVI (FOTO)
Lilit, Foto: Printscreen/ Instagram/ lilithcavalierex

AU!

ZARAĐUJE MASNE PARE, A KAO FRIZERKA JE JEDVA SASTAVLJALA KRAJ SA KRAJEM: Pogađajte čime je POČELA DA SE BAVI (FOTO)

Odlučujući se za promenu karijere, Lilit je skrenula pažnju na OnliFens nakon što je čula od žena da je to „lakši“ način da povećaju svoje prihode. I ona sada štedi da kupi kuću sa svojom ogromnom zaradom

Objavljeno: 18:17h

Australijska frizerka koja se borila da sastavi kraj s krajem za 7 funti na sat kao pripravnik u salonu, sada je zaradila ogromnih 2,8 miliona dolara (1,5 miliona funti) od prodaje sadržaja na OnliFens-u.

Lilit Kavalijer (21) radila je u lancu salona u Kvinslendu, nakon što je napustila školu, ali je rekla da joj je to bilo stresno i iscrpljujuće bez vremena za redovne pauze.

Odlučujući se za promenu karijere, Lilit je skrenula pažnju na OnliFans nakon što je čula od žena da je to „lakši“ način da povećaju svoje prihode. I ona sada štedi da kupi kuću sa svojom ogromnom zaradom.

Lilit je rekla da je otvorila nalog u decembru 2019, neposredno pre nego što je pandemija Kovida pogodila Australiju, i da sada prosečna dnevna zarada iznosi 4.180 AUD (2.253 funti) za objavljivanje sadržaja.

„Sada imam dva naloga – moj glavni nalog ima redovnu cenu od 10 dolara (5 funti) mesečno, a moj nalog sa premium pristupom je 50 dolara (30 funti) mesečno“, rekla je za Femail.

„Moja publika su uglavnom muškarci iz celog sveta. Uglavnom iz SAD, Australije, Meksika, Velike Britanije i Francuske.

(Espreso / Daily star)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.