OGLASILA SE RASKALAŠNA POLICAJKA SA VRELOG SNIMKA! Ima poruku za ŽENU poručnika u čijem je KRILU PLESALA (VIDEO)
Ilustracija, Foto: Printscreen/metro.co.uk

SKANDAL!

OGLASILA SE RASKALAŠNA POLICAJKA SA VRELOG SNIMKA! Ima poruku za ŽENU poručnika u čijem je KRILU PLESALA (VIDEO)

Moj posao i moj radni dan si jedno, a kad sam van dužnosti, to je nešto drugo

Objavljeno:

Policajka njujorške policije Vera Mekuli (26) koja je privukla pažnju većine svetskih medija nakon što je oženjenom poručniku Niku Mekgariju bezobrazno zaplesala u krilu na prazničnoj zabavi, u suzama se izvinila njegovoj supruzi Melisi Mekgari.

Mekuli je otkrila da od tada prolazi kroz teške trenutke i da od kada se priča pojavila, radi od kuće.

Takođe je navela da je nepravedno “razapinju” po medijima i da prolazi kroz toplog zeca i da su napadi podstaknuti od strane ženomrzaca.

– Želim da se izvinim poručnikovoj ženi, zaista mi je žao. Nadam se da joj to nije nanelo previše štete u braku ili u ličnom životu – navela je Vera u snimku do kog je došao TMZ.

Ona je kazala da nije trebalo sve ovako da ispadne i da nije znala da je poručnik oženjen.

Kako navodi, samo je htela da se našali kako bi se podgrejala atmosfera na žurci.

Od tada, mnogi je osuđuju na društvenim mrežama, a čak je i kako navodi, prepoznaju na ulici i upiru prstom u nju da je “ona ta”.

– Moj posao i moj radni dan si jedno, a kad sam van dužnosti, to je nešto drugo. Mislim da niko ne treba da me osuđuje zbog plesa, jer nisam to radila u uniformi, već na proslavi dok smo bili u civilu – kazala je Vera.

Takođe je ubeđena da je satanizuju samo zato što je “žena”, a smatra da u slučaju da je isto to učinio “muškarac”, ne bi bilo toliko prašine i bilo bi shvaćeno kao šala.

Podsetimo, na snimku koji je preplavio internet može se videti policajka kako u kratkoj suknjici i u zanosu izvodi s*ksi ples u krilima svog nadređenog, koji ju je u par navrata držao za butine i zadnjicu.

Policija Njujorka nije gubila vreme , već je disciplinski kaznila Mekgarija, koji je u njujorškoj policiji od 2010. godine, a on je navodno nakon bezobraznog snimka pekomandovan u tranzitnom okrugu 12 u Bronksu.

Nakon vesti snimka Verinih razuzdanih pokreta u krilu svog šefa, oglasio se i njen otac.

– Rekla mi je: “Tata, napravila sam grešku. Veoma mi je neprijatno zbog onoga što sam uradila. Osramotila sam tebe i celu porodicu”. Plakala je i plakala. Ona je mlada, a on oženjen i to poručnik. Trebalo bi da zna bolje. Tužiću ih – rekao je otac policajke Džon Mekuli za Njujork Post.

U ponedeljak je došlo do dodatne drame kada je supruga poručnika Melisa Mekgeri vikala na reporterku i fotografa Njujork Posta ispred kuće u Nju Vindzoru, dok ju je muž smirivao.

(Espreso/Daily Mail)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.